• İstanbul8 °C
  • Ankara5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZGÖKÇEN SEYDİŞEHİR’DE GENÇLERLE BULUŞTU
23 Şubat 2026 Pazartesi 10:47

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZGÖKÇEN SEYDİŞEHİR’DE GENÇLERLE BULUŞTU

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Söz Gençlikte Ramazan programları kapsamında Seydişehir’de gençlerle bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa; İl Başkan Yardımcıları, Bölge Koordinatörü Veli Vural, İlçe Koordinatörü İzzet Çelik, İlçe Başkanı Ramazan Arın, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada gençlerle uzun süre sohbet eden İl Başkanı Özgökçen, gençliğin teşkilatın en dinamik ve en güçlü unsuru olduğunu ifade etti. Gençlerin fikir, öneri ve taleplerini dikkatle dinleyen Özgökçen, AK Gençlik, davasının gücüne güç katma anlayışıyla çalışan bir gençliktir. Gençlerimiz, sadece bugünün değil yarının da teminatıdır. Liderinin izinde, ülkesine ve milletine hizmet etme azmiyle hareket etmektedir.” dedi.

Teşkilatın birlik ve beraberlik ruhu içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Özgökçen, Hiçbir şekilde ayrımız gayrımız yoktur. Ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarıyla biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu aile, sarsılmaz iradesiyle davası için gece gündüz demeden çalışan bir ailedir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet yolculuğumuzu kararlılıkla sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Programda söz alan gençler ise eğitimden istihdama, sosyal ve kültürel faaliyetlerden yerel çalışmalara kadar birçok konuda görüş ve önerilerini dile getirdi. Gençlerin aktif katılımından memnuniyet duyduğunu belirten Özgökçen, gençliğin enerjisinin teşkilat çalışmalarına güç kattığını söyledi.

Soru-cevap şeklinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programda, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhuna vurgu yapıldı. Program, çekilen hatıra fotoğrafları ve iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Bu haber toplam 27 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim