- 08:49 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÜCRETSİZ SEMİNER
- 09:46 - Türk Kızılay’dan Kaymakam Kıyıcı’ya Kurban Vekâleti Teşekkürü...
- 09:43 - BAŞKAN USTAOĞLU ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İLE BAYRAMLAŞTI
- 09:16 - BAŞKANLIK KUPASI FUTBOL KAYITLARI BAŞLIYOR
- 09:05 - Tapu Kadastro’nun Kurucusu Mahmûd Esad Efendi Memleketi Seydişehir’de Anıldı
- 15:08 - SEHALDE GELENEKSEL 19 MAYIS GENÇLİK ŞÖLENİ
- 11:30 - KONYA ŞEKER’DEN 567 MİLYON 200 BİN TL'LİK DEV AVANS ÖDEMESİ!
- 11:17 - SEYDİŞEHİR ÇALIŞAN GENÇLİK’İN KONUĞU VELİ VURAL OLDU
- 11:11 - SEYDİŞEHİR’DE 19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI
- 15:15 - Seydişehir’de “Engelleri Kaldıralım” Kermesi Açıldı
- 09:13 - Seydişehirli Judocu Hakemler Türkiye Şampiyonası’nda Görev Aldı
- 09:11 - Gazze İçin Kurban Bağışı Çağrısı: Seydişehir İHH’dan Dayanışma Daveti
- 09:09 - Seydişehir Judosu Eski Günlerine Döndü.
- 09:00 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Konya ovasına Apa barajından acilen su transferi sağlanmalıdır
- 08:54 - MEYVE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTU
SÜLEYMAN SAYAN / SPOR AKTÜEL


Altın gibi 3 Puan
Beşiktaş maçı ile Konyaspor teknik direktörlüğüne merhaba diyen İlhan Palut 3 gün öncesi nal toplayan takımdan 120 dakika boyun eğmeyen bir takım çıkartarak, kupadan elense de savaşan takım kimliği ile hepimize umut olmuştu. 120 dakikanın üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen Pazar gündüz maç koyma nedenini anlamasakta federasyona yapılan başvuru olumsuz sonuçlanmış maça belirlenen uygunsuz saatte çıkmıştık.
İlhan Palut başarılı olur ya da olmaz demek için çok erken olsa da 2 maç bize şunu gösterdi, fizik gücü yüksek savaşan oyuncular formayı kapacak . Oyundan düşen ismine bakılmaksızın kenara geliyor bu durum umut verici fakat herşey de mükemmel değil , form grafiği al aşağı olan oyuncuları göz ardı etmemek lazım. Miya,Skubic, Bytyqi, Musa, Miloseviç ve Artem bu oyuncularda başı çekiyor.
Denizlispor potansiyeli olan fakat inatla 11 kişi defans yapmaya çalışan sinir bozucu bir oyunla çıkıyor maçlarına, kağıt üzerinde görülen 5li defans külliyen yalan çünkü 9 oyuncu sürekli defansta dururken, Rodellega mücadele etmeye çalışıyor. Kapalı defans konusunda ciddi sorunlar yaşayan takımlardan olmamız nedeniyle ilk yarı sinir bozucu bir maç izledik topa sahip olma bir ara %75lere kadar çıkmış bir buçuk pozisyonla kulübeye gitmiştik. Böyle futbol anlayışına gerçekten anlam vermek mümkün değil bu şekilde bu ligde kalmaları mucize diyebilirim.
Skubic hemen hemen hiç yedek kalmadığından alternatifi olmadığından performansına bakılmaksızın sürekli kendini onbirde bulan isimlerden. Fakat sol bek diye alınan Barış aslında iyi bir sağbektir. Belki Malatya maçında Skubic dinlendirilebilir. Orta alanda Musa zorunluluktan sahada olanlardan yoksa oynadığı oyun katlanılır çile değil. Diamonde Jevtovic ve Amir oranın garantisini alırsa takım daha şekilli top oynayacaktır.
Bu maçta oynanan oyundan ziyade 3 puan çok daha önemliydi. Mental olarak oyuncuların kendine güvenini artırıp sahaya sonuçların yansıyacağı günler bu galibiyet ile bir parça daha yakınlaşmış oldu.
Sonuç olarak galibiyeti abartmadan basamakları çıkmaya devam etmeliyiz. Malatya maçı 6 puanlık maçlar arasında yer alıyor. Oradan gelecek puan yada puanlar daha sağlam bir takım izlememizi sağlayacaktır. Hocanın oyuna müdahil oluşunu ve takımı sahiplenişini takdir ediyorum. Bir kaç maç sonra kendisi ile ilgili bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum.
Maçın sözü; Kazanmak alışkanlıktır; maalesef kaybetmek de öyle...
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim





