

BAŞKAN TUTAL MİNİK NAİL 'İ UNUTMADI
Azmetti, vazgeçmedi bisikletine kavuştu.
Beş yaşındaki Nail Acıyan, abisiyle birlikte iki ay sabah namazına devam etti, bisikleti Belediye Başkanı Mehmet Tutal'dan aldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Güle Oynaya Camiye Gel "projesi 7-114 yaşa arası kapsamında yaşı tutmamasına rağmen abisi ile birlikte Aydoğdu Camine sabah namazına giden Nail Acıyan'a Başkan Tutal verdiği sözü tuttu.
Başkan Tutal, Aydoğdu Camiinde sabah namazında yaşım küçük olduğu için bana bisiklet vermeyecekler diyen Nail'e "Sen canını sıkma sen namazını tamamla Bisiklet benden "dedi.
Nail namazı tamamladı,Başkan Tutal ise bisikletini alarak küçük Nail'i evinde ziyaret etti.
Nail Acıyan, bisikleti görünce hemen binerek evin içinde sevinç turları attı.
Başkan Tutal; küçük yaşta sabah namazına gittiğin için, Belediye Başkanı , Cami Cemaati amcalar ve Allah seni seviyor.Sen Allah'ın sevgili kulusun ki hem namazını kıldın, hem de bisikletine kavuştun. Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah" dedi.
Baba Muammer Acıyan; Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Nail çok mutlu oldu. Başkanımızın bisiklet getireceğini duyunca Nail sabah saat 06.00'da uyandı ve ne zaman gelecekler diye beklemeye başladı. Başkanımızın düşünceli ve nazik davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz "dedi.

- İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Tuncay Karabulut Yeniden Atandı
- ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI, SEYDİŞEHİR’DE HÜSEYİN KABAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
- Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Başhekimi, Havva Turaç Cingöz ün görev süresi sona erdi
- Gelecek Partisi Konya’dan Acil Çağrı: "Su Meselesi Konya İçin Bir Beka Sorunudur"
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici: Jandarma ve Sahil Güvenlik, asayiş olaylarının tamamına yakınını aydınlattı
Haber Yazılımı: CM Bilişim












