

BAŞKAN TUTAL VE KONURER PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer pazarcı esnafıyla bir araya gelerek Ramazan aylarını kutladı.
Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Tutal ve İlçe Başkanı Konurer 24 Haziran Seçimleri için destek istedi.
Esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Her zaman pazar esnafının yanında olduklarını kaydeden Başkan Tutal, “Pazar esnafımızı zaman zaman ziyaret ederek kendileri ile sohbet ediyor, istek ve taleplerini değerlendiriyoruz’’dedi.
Pazar esnafı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konurer'in ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını dile getirerek, istek ve taleplerini başkana rahatça ifade edebildiklerini söyleyerek teşekkür etti.

- İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Tuncay Karabulut Yeniden Atandı
- ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI, SEYDİŞEHİR’DE HÜSEYİN KABAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
- Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Başhekimi, Havva Turaç Cingöz ün görev süresi sona erdi
- Gelecek Partisi Konya’dan Acil Çağrı: "Su Meselesi Konya İçin Bir Beka Sorunudur"
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici: Jandarma ve Sahil Güvenlik, asayiş olaylarının tamamına yakınını aydınlattı
Haber Yazılımı: CM Bilişim












