

BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğünde görev yapan mesai arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Ustaoğlu, 7 gün 24 saat esasıyla büyük bir özveriyle çalışan zabıta teşkilatının köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek Zabıta Haftasını ve Zabıta Teşkilatının198’inci kuruluş yılını kutladı.
Zabıtaların yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Ustaoğlu; “Halk sağlığının korunmasından kamu düzeninin sağlanmasına kadar çok geniş bir sorumluluk sahasında çalışan zabıtalar, yerel yönetimlerin adeta omurgasıdır. İlçemizde halkımızın sağlığı ve huzuru için sürekli olarak titiz ve hassas bir çalışma içerisindesiniz. Düzenli ve güvenli bir yaşam için denetim ve kontrol faaliyetlerini gerçekleştiren zabıta teşkilatımızın 198. Kuruluş yıl dönümünü ve sizlerin Zabıta Haftalarını kutluyorum” dedi.

- Kaymakam Kıyıcı’dan Yapımı Devam Eden Kur’an Kursu İnşaatına Ziyaret...
- 2025’te Seydişehir halk kütüphanesini 34000 kişi kullandı
- CHP Konya Milletvekili Bektaş’tan, TÜİK’ in hileli rakamlarıyla emeklimiz nasıl zengin olacak? Sorusu
- Seydişehir Tiyatro Topluluğu Hızlı Başladı...
- BAŞKAN USTAOĞLU, YENİ HASTANE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Haber Yazılımı: CM Bilişim












