

BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 8 MART JESTİ
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla halk pazarında lavanta keseleri dağıttı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Akın ile birlikte pazara alış veriş için gelen kadınlarla sohbet eden Başkan Ustaoğlu, kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekti.
Kadınların her alanda yer aldıkları ve toplumsal hayattaki gücü ve eşitliğini vurgulamak adına farklı etkinliklere imza attıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “Kadınlar toplumun en önemli dinamikleri, en önemli unsurlarıdır. Toplumların büyümesi ve gelişmesi adına üstlendiği görevi en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olan kadınlarımız, gelecek nesillerin yetişmesinde ve ahlaklı toplumların oluşmasında temeli oluşturmaktadır. Yaşamımız boyunca güç veren varlıklarıyla bizleri onurlandıran, geçmişten günümüze kadar gelen örf ve adetlerimizin yaşatılması için gösterdikleri özveriyle her türlü takdire şayan olan kadınlarımız bugün olduğu gibi gelecekte de her zaman başımızın tacı olacaklardır.
Kadınlarımızın dinimizde de çok büyük yeri vardır. Hanımların toplumsal alandaki başarıları oldukça büyüktür. Bizleri başarılı yapan, destek veren, evde huzuru temin edenler de kadınlarımızdır. Bunlar için minnettarız. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere ben tüm hanım kardeşlerimizin Kadınlar Günü'nü kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

- BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 8 MART JESTİ
- Seydişehir’de Kurumlar Arası İş Birliği Protokolü İmzalandı...
- Eğitim-iş Genel Başkanı Özbay: Şiddetin her yerde artması kabul edilir bİr durum değildir
- BAŞKAN USTAOĞLU ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARLA BULUŞTU
- İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Arı’dan, Trafik Cezaları güvenlik mi, Gelir Kapısı mı? Sorusu
Haber Yazılımı: CM Bilişim












