

ÇELİK-İŞ SENDİKASI - YÖNETİMİNDEN - BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET
Başkan Tutal'ı makamında ziyaret eden Sendika Başkanı Çelikbaş, işçi ve emekçi olarak çalışanların haklarının savunucusu olacaklarını kaydetti.
Yaşanan kongre süreçlerinin geride kaldığını kaydeden Başkan Çelikbaş;" İşçi kardeşlerimizin hakkı ve hukuku için hiçbir ayrım yapmadan onlarla birlikte sendika yöneticiliği yapacağız. Çelik-İş Sendikası olarak Eti Alüminyum fabrikasında çalışan kardeşlerimizin ve üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışacağız. Demokrasinin gereği toplumun her kesimiyle uzlaşmacı ve diyalogdan yana dayanışma içerisinde hareket ederek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza hız vereceğiz. Seydişehir Çelik İş Sendikası Şube Başkanlığı olarak sizin çalışmalarınızda bizlere görev düşüyor ise destek vermeye hazırız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "İş yerlerinde huzur ve başarı çalışma ortamından uyumdan kaynaklanıyor. Birlik beraberlik içerisinde hep beraber siyasetçileri ile idarecileri birlikte çalışarak ilçemiz için çok çalışmalara imza atılacağına inanıyorum. Ben bu vesile ile ziyaretinizden dolayı hem şahsınıza hem de yönetimdeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Türkiye’de 11, Konya’da 1. Oldu
- RÜZGARDAN SERASI ZARAR GÖREN ÜRETİCİYE BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ZİYARET
- CHP Konya Milletvekili Bektaş: TÜVTÜRK’ ten, milyonlarca yurttaşımız bıkmış durumdadır
- Anahtar Parti Seydişehir İlçe Teşkilatından Genel Merkez Ziyareti...
- MEVKA’DAN SEYDİŞEHİR PROJESİNE HİBE DESTEĞİ
Haber Yazılımı: CM Bilişim












