

İYİ Parti kadınlar gününde çiçek dağıttı
İyi Parti, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan personel kadınların ve yatan hastaların gününü kutladılar.
Ellerinde karanfillerle Hastanede çiçekler takdim eden İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, Kadın kolları üyeleri iyi dilek ve temennilerle de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine dikkat çekti. Belediye Başkan Adayı Muammer Urhan, yaptığı açıklamada; kadınların tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinin daima en ön safta yer aldıklarını ifade ederek, “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşlarından biri ise kadınlar olduğunu söyledi.
Urhan sözlerine, ‘’Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda, fabrikalarda, tarlalarda hayatın her alanında görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bıraktılar. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatımıza emekleriyle ve değerleriyle anlam katan başta şehit analarımız olmak üzere tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

- İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Tuncay Karabulut Yeniden Atandı
- ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI, SEYDİŞEHİR’DE HÜSEYİN KABAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
- Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Başhekimi, Havva Turaç Cingöz ün görev süresi sona erdi
- Gelecek Partisi Konya’dan Acil Çağrı: "Su Meselesi Konya İçin Bir Beka Sorunudur"
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici: Jandarma ve Sahil Güvenlik, asayiş olaylarının tamamına yakınını aydınlattı
Haber Yazılımı: CM Bilişim












