

Kaymakam Erdoğan, okul inşaatını inceledi
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birlikte yapımı devam eden Mahmut Esat Ortaokulu’nun inşaatında incelemelerde bulundu.
Kaymakam Erdoğan, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Seydişehir’e önemli yatırımların yapılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek gerekli çalışmaların hızlanması konusunda denetimleri sürdüreceğini söyledi.
Kaymakam Erdoğan, okulun 24 derslik olacağını kaydederek, ‘’ Seydişehir’e yakışır bir şekilde yatırımların biran önce sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını istiyoruz. Bu okulumuzun öğrencileri Alüminyum, İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfları da Merkez İlkokulu binasında eğitim alıyorlar. Kendi okul binaları tamamlanınca rahat eğitim ortamına kavuşacaklar. İnşaatın 3 ay içerisinde tamamlanması için yoğun çaba harcayacağız. Tüm okullarımızda eğitim düzeyinin en üst seviyeye çıkarılmasını hedeflemekteyiz.’’dedi.

- SEYDİŞEHİR ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI HASAN ÜNÜVAR YENİDEN SEÇİLDİ
- BAŞKAN USTAOĞLU KENDİSİNE GÖNDERİLEN MEKTUP’A DUYARSIZ KALMADI
- Ölüm Kavşağı Yine Can Aldı: Akçalar Kavşağı İçin Uyarılar Dikkate Alınmadı...
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET KALİTESİNİ "İŞİMİZ TEMİZ BELGESİ" İLE TESCİLLEDİ
- Konya Valisi İbrahim Akın, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti
Haber Yazılımı: CM Bilişim












