- 14:20 - DİN GÖREVLİLERİNDEN BAŞKAN USTAOĞLU’NA TEŞEKKÜR
- 13:08 - SAMANDAĞ’A YENİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI ATANDI
- 11:28 - BAŞKAN USTAOĞLU” GELECEĞİMİZİ BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRECEĞİZ”
- 10:25 - KEF Boğazı İçin DSİ’ye Çağrı: Bu Su Boşa Akmasın, Bölge Tarımı Hayat Bulsun…
- 10:22 - SEYDİŞEHİRLİ MUHTARLAR KAHVALTI PROGRAMINDA Buluştu...
- 10:20 - Ziraat Bankası Seydişehir Şubesi Yenilenen Binasında Hizmete Başladı..
- 10:18 - Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar:
- 10:11 - Manavgat Konyalılar Derneği Başkanından, Hayat Kurtaran Müdahale
- 10:09 - ORYANTİRİNG’TE TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ SEYDİŞEHİR’DE YARIŞACAK
- 10:07 - SEYDİŞEHİR ULUSLARARASI 5. BİSİKLET FESTİVALİ TAMAMLANDI
- 08:46 - KGK'da Murat Dönmez, Yerel Medya Meclisi Başkan Yardımcısı Seçildi...
- 14:52 - İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Seydişehir'de..
- 11:12 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Ekmeğe, simide ve etli ekmeğe yapılan zam vatandaşımızı zorlayacaktır
- 11:09 - İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ KURULU VE 2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI SEYDİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11:02 - KOSKİ’DEN UYARI: HASTALIK RİSKİ OLUŞMAMASI İÇİN SU DEPOLARI DÜZENLİ TEMİZLENMELİ!
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı


Konyaspor’un Maçına ne Zaman Adaletli Hakem Göndereceksiniz?
Bir önceki yazımda, Bodrum geçen hafta evinde yenildi. Bunun bir diğer anlamı şu, şayet Konya maçından da kötü bir sonuç alırsa Volkan’ın Bodrum’ da son maçı olabilir.
Nitekim dediğim gibi oldu, Volkan ile yollar ayırıldı. Bu arada şunu da ilave edeyim, şayet Bodrum karşısında Recep Hoca olumsuz bir sonuç alsaydı, onun da son maçı olabilirdi.
Evet, en iyi antrenman maçtır. Bu sebeple ne kadar fazla maç yaparsan o kadar fazla antrenman yapmış oluyorsun.
Süper lig haricinde daha fazla maç yapma imkanı Türkiye Kupasında. Gruplara kaldığımıza göre de daha fazla maç, dolayısı ile daha fazla antrenman yapmış olacağız.
Kupada ikinci maçımız, bir önceki maçta deplasmanda zor da olsa Çorum karşısında 0-1 kazandık. Şimdi evimizde ikinci maçımızı Eyüpspor ile yapıyoruz.
Gün içinde tamamlanan maçta, Başakşehir-Çorum’u 4-1 ile geçti. Puanını 4 yaptı.
Bu arada iki takımda moralli, ligdeki son maçlarından üçer puanla ayrıldı.
Grupta son maçı Galatasaray ile oynayacağız, bu sebeple bu maç önemli. İki takımda üç puanda, kazanan çeyrek finale çıkmayı garantileyecek.
Recep Hoca, Bodrum karşısında çıkardığı onbirden tamamen farklı bir kadro çıkardı.
Maçın başlama düdüğü ile birlikte iki takımda kazanmak için varını yoğunu ortaya koyacağını gösterdi.
İlk dakikalarda Prıp ile pozisyon bulduk kaleci Muhamded’i geçemedik. 26. Dakikada Melih Bostan da boş kale yerine dışarıya atınca moralimiz bozuldu.
Buna Hakem Gürcan Hasova’nın garip demeyeceğim kasıtlı kararları da eklenince can sıkıntısından öte tedirgin olmaya başladım.
38. dakikada kalemiz çok büyük bir tehlike atlattı Yasir çizgiden çıkardı. Hani derler ya atamayana atarlar olacaktı.
İki takımında öne geçebileceği pozisyonlar buldu cümlesini yazarken, 45 artı 3. dakikada Danijel Alaksic santrası olmayan bir gol attı. Soyunma odasına 1-0 önde girdik.
İkinci yarıya başladığımız onbir ile çıktık. Baskılı da başladık, karşılığını da 48. Dakikada Melih Bostan ile aldık farkı ikiye çıkardık.
Bu dakikadan sonra topu biraz daha fazla rakibe bıraktık. Hakem Hasova’nın rüzgarını arkasına alan Eyüp, yaptığı değişiklikler ile kalemiz gelmeye başladı.
Ancak, kazandığımız toplar ile pozisyon bulan taraf olduk. Top rakipte iken iki, üç oyuncu ile baskı kurunca ayağa toplar ile pozisyon bulamayacağını anlayan Eyüp, bir ara defans arkasına uzun toplar atarak etkili olmak istedi.
Topu kendi yarı alanımızda kabul edip, iyi kapanarak rakibe gol fırsatı vermedik.
Dakikalar ilerledikçe Eyüp panik halinde kalemize gelmeye başladı. Bazen defansımız bazen de kaleci deniz ile gol fırsatı vermedik.
Bu arada, canlı yayın yapan TV’ nin hazımsızlığını anlayabilmiş değilim, spikerin yanlı anlatımı dikkatlerden kaçmadığı gibi, golü atan Konyaspor olmasına rağmen ekrana Eyüp attı diye yazılmasına ne demeli.
Maçın sonuna doğru. Eyüp uzun toplar ile gol aramaya başladı, 85. Dakikada Thiam kafa vuruşu ile golü attı 2-1. Buna rağmen… 90 artı 8 Ndao yine santrası olmayan bir gol attı maçı bitirdi. 3-1
“Konyaspor’un Maçına ne Zaman Adaletli Hakem Göndereceksiniz?”
DİYE SORAYIM…
Sonra da… Hakem Gürcan Hasova’ya Rağmen 3-1 lik skor ile Çeyrek Finale çıkmayı başardık…
DİYEYİM…
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- KEF Boğazı İçin DSİ’ye Çağrı: Bu Su Boşa Akmasın, Bölge Tarımı Hayat Bulsun…
- SEYDİŞEHİRLİ MUHTARLAR KAHVALTI PROGRAMINDA Buluştu...
- SEYDİŞEHİR ULUSLARARASI 5. BİSİKLET FESTİVALİ TAMAMLANDI
- Manavgat Konyalılar Derneği Başkanından, Hayat Kurtaran Müdahale
- ORYANTİRİNG’TE TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ SEYDİŞEHİR’DE YARIŞACAK
Haber Yazılımı: CM Bilişim




