• İstanbul22 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özel Çocuklar ve Annelerine Alanya’da Unutulmaz Gün
13 Mayıs 2026 Çarşamba 09:39

Özel Çocuklar ve Annelerine Alanya’da Unutulmaz Gün

 
Ümit Çocukları Derneği, 10-16 Mayıs Türkiye Engelliler Haftası ile Anneler Günü dolayısıyla özel çocuklar ve anneleri için Alanya’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Düzenlenen program kapsamında özel çocuklar ve aileleri hem moral depoladı hem de keyifli anlar yaşadı.
Alanya’da gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar çeşitli sosyal aktivitelerle doyasıya eğlenirken, anneler de unutulmaz bir gün geçirme fırsatı buldu. Birlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı organizasyon, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Dernek yetkilileri, etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:
“Özel çocuklarımız ve kıymetli anneleriyle birlikte çok güzel bir gün geçirdik. Bu anlamlı organizasyona destek veren ve hassasiyet gösteren Kral Unlu Mamülleri sahibi Hüseyin Kızılcadam’a, Dolphinpark sahipleri Hasan Çavuşoğlu ve Hayri Çavuşoğlu’na, Mary Otel sahibi Hüseyin Kara’ya ve Hasan Ustaoğlu’na teşekkür ediyoruz.”
Etkinlik sonunda çocukların mutluluğu ve annelerin yüzündeki tebessüm, programın amacına ulaştığını ortaya koydu.
ozel-cocuklar-2.jpg
Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim