

Seydiehir’ de OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ DEVREYE GİRDİ
Geçen yıl 8 Ağustos tarihinde uygulamaya başlayan Seydişehir’ in bazı cadddelerindeki paralı otopark uygulamasında otomasyon sistemi devreye girdi.
Daha önce fiş keserek alınan otopark ücretleri bundan böyle otomasyon sistemi ile tahsil edilecek.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan FY Group İşletmeciliği genel müdürü Furkan Yaşar, “
Fy group işletmeciliği olarak yeni nesil seyyar maliye bakanlığı onaylı yazar kasa otopark otomasyon sistemlerimiz devreye girmişti.
Kıymetli Seydişehir halkımız araçlarının park süresi tamamlandığında otopark görevlisine araç çıkışı yaptırmaları konusunu özellikle rica ediyorum.
Yeni sistemde bütün otopark personelleri başka bir kişinin yazdığı fişi tahsil edebilecektir. Halkımızın zor durumda kalmaması için Belli bir borç kotasına kadar müsaade edilip sonrasında cezai işlem ve haciz işlemi uygulanacaktır” açıklamasında bulundu.

- İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğüne Tuncay Karabulut Yeniden Atandı
- ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI, SEYDİŞEHİR’DE HÜSEYİN KABAN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
- Seydişehir Devlet Hastanesi’nde Başhekimi, Havva Turaç Cingöz ün görev süresi sona erdi
- Gelecek Partisi Konya’dan Acil Çağrı: "Su Meselesi Konya İçin Bir Beka Sorunudur"
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici: Jandarma ve Sahil Güvenlik, asayiş olaylarının tamamına yakınını aydınlattı
Haber Yazılımı: CM Bilişim












