

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ GÖLETLERİ TEMİZLİYOR
Seydişehir Belediyesi, Kuğulu Park’ta bulunan mevcut göletlerde temizlik çalışması başlattı.
Seydişehir Belediyesi'nin havası, suyu, doğal güzellikleri ile insana huzur veren bir dinlenme yeri olan Kuğulu Park'ta bulunan mevcut göletlerde temizlik çalışması başlattı.
Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesinin çevre temizliği duyarlılığı ile ilgili olarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü, çalışmalar kapsamında Kuğulu Tabiat Parkındaki göletlerde dip taraması yaparak temizleme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
Gökböget ve Büyük gölette başlatılan temizleme çalışmaları kapsamında yosun, ot ve çöp temizleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Mehmet Tutal, çalışmalarda çevre temizliğinin ve su kalitesinin artırılmasının planlandığını aktardı.
Göletteki su seviyesinin azalması ve göletteki otların büyümesi üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal, "Yapılan bu çalışma ile gölette oluşan yosun ve otların aşırı büyümesi ile meydana gelen görüntü kirliliğini ortadan kaldırmış olacağız. Ayrıca yapılan gölet temizleme çalışmamız ile suyun kalitesi yükseltilmiş olacak. Ayrıca Seydişehir Belediyesi çevre sağlığı konusunda son derece önemli olan bu çalışma ile burada yaşayan canlılar için mevcut yaşam şartlarının korunmasını da hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

- Başkan Altay raylı sistem projelerini basın mensuplarıyla inceledi..
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEYDER ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- SEYDİŞEHİR'E MODERN KARAVAN VE ÇADIR KAMP ALANI GELİYOR
- SEYDİŞEHİR’DE “MAHALLEMDE ŞENLİK VAR, YAZ SENİNLE GÜZEL” ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
- BAŞKAN USTAOĞLU , 1973-1974 SANAT OKULU MEZUNLARI İLE BULUŞTU
Haber Yazılımı: CM Bilişim












