

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN BİSİKLET YOLU
Seydişehir Belediyesi Alaylar 2 Mahallesi Atatürk Caddesi güzergahında bulunan 6 Bin metrekarelik Etibank yolunda bisiklet yolu yapımına başladı.
Başkan Tutal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanılan bisiklet yolunda incelemelerde bulundu.
Boksit Madeni rezervlerinin bulunması ile Etibank Alüminyum Tesislerinin yapımına başlandığını, Türkiye'nin ilk ve son fabrikasının Alüminyum Fabrikası olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; o dönemde Seydişehir modern bir şehir olarak hazırlanmış. Modern şehir yapılanması kapsamında Türkiye Cumhuriyetinde o dönemde ilk defa bisiklet yolu yapılan ilçemizdir.Yıllardır vatandaşlarımız ve Etibank Alüminyum Tesislerinde çalışan hemşehrilerimiz tarafından kullanılması nedeniyle yolumuzda bazı bölgelerde bozulmalar ve aksaklıklar yaşandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bu yolun yeniden düzenlenmesi çalışmalarına başladı. Ekiplerimiz en kısa zamanda çalışmalarını tamamlayacak.Türkiye'nin yapılmış olan ilk resmi bisiklet yolunun tamir ve bakımı yapıldıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız "dedi.
Şehrin farklı noktalarında bisiklet yolu yapımına devam edeceklerini kaydeden Başkan Tutal; Sağlıklı yaşam ve gençlerimizi bisiklet kullanıma teşvik etmek amacı ile bisiklet yollarımızın yapımına devam edeceğiz. Bütün hemşehrilerimize sağlıklı yaşam sürmeleri için spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Şehrimizi parklar, fitness alanları, semt sahaları, voleybol sahaları ve bisiklet yolları ile donatıyoruz"şeklinde konuştu.

- BAŞKAN ALTAY: “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN YEREL YÖNETİMLER VE DIŞ POLİTİKADAKİ VİZYONUNU UCLG’DE SÜRDÜRECEĞİZ”
- BAŞKAN USTAOĞLU:"SEYDİŞEHİR'İN GELECEĞİNE ORTAK AKILLA YÖN VERİYORUZ"
- BAŞKAN USTAOĞLU, VATANDAŞLARIN SORULARINI CEVAPLADI
- İL KÜLTÜR MÜDÜRÜ FİDAN’DAN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET
- KARNELERİNİ PROTOKOL ÜYELERİNDEN ALDILAR
Haber Yazılımı: CM Bilişim












