Karakter boyutu :



23 Ekim 2026 Cuma 13:49
SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİNE 3 YENİ UZMAN DOKTOR
Doğum sevkleriyle ilgili sorunun çözülmesi bekleniyor
Seydişehir Devlet Hastanesi için sevindirici bir gelişme yaşandı. Hastaneye kadın hastalıkları ve doğum, çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları (çocuk psikiyatrisi) ile enfeksiyon hastalıkları alanlarında 3 uzman doktorun geleceğini Başhekim Sinan Akbulut açıkladı.
Özellikle kadın doğum uzmanının göreve başlamasıyla, yaklaşık bir yıldır yaşanan doğum sevkleriyle ilgili sorunun ortadan kalkması bekleniyor.
Çocuk psikiyatrisi uzmanının ilçeye gelecek olması da önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu sayede çocukların ruh sağlığı alanındaki uzman hekim ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlanacak.
Üç uzman doktorun göreve başlamasıyla Seydişehir ve çevresindeki vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaşması hedefleniyor.
Bu önemli gelişmenin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, Seydişehir Devlet Hastanemizin uzman hekim kadrosunun güçlendirilmesi için emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.
Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim













