

SEYDİŞEHİR KIZILAY, PLAZMA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI
Seydişehir Kızılay şube başkanlığı ve Kaymakamlık işbirliğiyle immün plazma bağış kampanyası başlattı.
Hükümet meydanında başlatılan "Haydi Seydişehir, sen de plazma bağışla, herkes hayata tutunsun" sloganıyla planlanan kampanya kapsamında, vatandaşlar broşürlerle bilinçlendirilirken korona virüsü atlatmış ve hastalığın üzerinden 28 gün geçmiş kişilerden plazma bağışına destek vermeleri isteniyor.
Zorlu bir süreçten geçildiğini vurgulayan Kaymakam Aydın Erdoğan, yapılacak plazma bağışlarının hastanede tedavi görenler için umut olacağını söyledi.
Erdoğan, "Kovid-19 ile hastanede yatan hastalara destek olmak için plazma bağışı başlattık. Hem ülkemizde hem ilçemizde ciddi anlamda plazmaya ihtiyaç vardır. Yapılacak bağış sayesinde hayata tutunacaklardır. Saygı değer Seydişehir halkını her konuda göstermiş oldukları duyarlılığı, bu konuda da göstermelerini bekliyoruz’’ dedi.

- BAŞKAN USTAOĞLU, MİNİK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
- Hasan Ekici: Şeb-i Arûs, Konya’dan Dünyaya Yayılan Bir Gönül Çağrısıdır
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici: Jandarma ve Sahil Güvenlik, asayiş olaylarının tamamına yakınını aydınlattı
- YAZAR ÖMER DEMİRBAĞ SEYDİŞEHİR’DE DİNLEYİCİLERİ İLE BULUŞTU
- SEYDİŞEHİR KARBONDİOKSİT İŞLEME TESİSİNE MEVKA’DAN DESTEK
Haber Yazılımı: CM Bilişim












