• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir’de Şehitler İçin Geleneksel Mevlit Programı Düzenlendi
01 Kasım 2025 Cumartesi 15:49

Seydişehir’de Şehitler İçin Geleneksel Mevlit Programı Düzenlendi

Seydişehir Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen mevlit programı, bu ay da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programda, aziz şehitlerimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Programa; Seydişehir Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Fatih Özkılıç, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sefa Akpunar, Cumhuriyet Savcısı Vehbi Yasir Kutlu, İlçe Emniyet Müdürü Nizamettin Doğan, Emniyet Müdürlüğünü temsilen Komiser Abdulkadir Soykan, İlçe Müftüsü Fatih Koç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Musa Karakoç, Jandarma Trafik Timi Komutanı Ender Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege, Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammed Kiremitçi, dernek üyeleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programda edilen duaların ardından Dernek İlçe Temsilcisi Yakup Söğüt kısa bir konuşma yaptı. Söğüt, “İlçe protokol üyelerimiz her zaman bizlerin yanında olup bizleri yalnız bırakmıyorlar. Şehit ailelerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmaya ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirmeye devam edecek.

Bu haber toplam 24 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim