

Seydişehirli Sporcular Konya Yarı Maratonun’da
Konya’da düzenlenen ve binlerce sporseverin katıldığı geleneksel Konya Yarı Maratonu, bu yıl da renkli görüntülere ve büyük başarılara sahne oldu. Maratona damga vuran grup ise Seydişehir’den katılan azimli sporcular oldu. Seydişehir Yaşam Boyu Spor Ekibi Pistte Seydişehir Yaşam Boyu Spor ekibinden çok sayıda sporsever, sağlıklı yaşam ve sporun birleştirici gücü için maratonda yerini aldı. İlçeyi temsil eden kalabalık grup, yarış boyunca sergiledikleri enerjiyle dikkat çekti. Özellikle Süleyman Kılınç ve Osman Kerpiç, sadece derece için değil, "iyilik" temalı farkındalık çalışmaları kapsamında ter dökerek anlamlı bir katılım gerçekleştirdiler .
Mustafa Ayvacı Yarışın en dikkat çeken ve ilham veren başarı hikayesi ise Seydişehir Akçalar eski Belediye Başkanı Mustafa Ayvacı’dan geldi.
75 Yaş Grubunda İlerleyen yaşına rağmen spor disiplininden kopmayan Ayvacı, kendi kategorisinde rakiplerini geride bırakarak kürsünün en üst basamağına çıkmayı başardı. "Sporun yaşı yoktur" sözünü kanıtlarcasına koşan Mustafa Ayvacı, bitiş çizgisini birinci sırada geçerek hem Seydişehir’in hem de azmin sembolü oldu.

- BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Vatanseverlik duygusu dâhil tüm erdemlerin beşiği annelerimizdir
- Konya’da, 21-22 Mayıs’ta ‘Türk Mutfağı’ Heyecanı Yaşanacak
- SEYYİD HARUN VELİ ANMA ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ AŞEVİ, KURBAN HİSSE BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI
Haber Yazılımı: CM Bilişim












