




30 Ağustos zafer bayramı coşkuyla kutlandı
Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan kutlama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Personel Asteğmen Salih Temiz Günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, “Aziz Atatürk, Büyük Zafer’in 97. yıl dönümünü bir kez daha iftiharla kutluyoruz. Sizin, aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu vatana sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Ruhunuz şad olsun" dedi.
Tören Kaymakam Aydın Erdoğan’ın Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi.
Programa, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb. Kd. Bçvş. Ufuk Memiş ve İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir askeri ve sivil erkân ile siyasi parti başkanları, daire müdürleri, muharip gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

- LGS 2025 Türkiye birincisi Konya’dan çıktı! Ecrin Nisa Kaya tüm soruları doğru yaptı
- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Tutuklanan Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Karalar yalnız değildir
- MHP Seydişehir Teşkilatının Geleneksel Aşure programı Yoğun ilgi gördü...
- Seydişehir Belediyesinden İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi
- İhsan Tekin ortaokulu'na İlave 24 derslik yapılıyor...
Haber Yazılımı: CM Bilişim