- 10:03 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ 5.KİTAP GÜNLERİ BAŞLIYOR
- 10:00 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
- 09:58 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ
- 09:55 - İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tunç: ‘Türkiye’nin Uluslararası Alanda Ortaya Koyduğu Stratejik Kriz İletişim Modeli Çözüm Odaklı”
- 09:53 - İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğünden Şehit Annesine Anlamlı Ziyaret
- 09:50 - Erkılınç: Deprem bölgesindeki muafiyetleri uzatacağız
- 09:45 - Bahçeşehir Koleji Selçuklu Kampüsü öğrencilerinden ÇAĞAN’ a DESTEK KERMESİ…
- 09:43 - KENT KONSEYİ ENGELSİZ MECLİSİNDEN PSİKODESTEK SEMİNERİ
- 09:38 - Seydişehir Meslek Yüksek Okulu Engellilik Farkındalığı etkinliği düzenledi...
- 09:35 - Özel Eğitim Uygulama Okulu Kermes Düzenledi...
- 09:32 - Mahmut Esat Ortaokulundan. Açık Hava Konseri...
- 09:29 - Seydişehir’de Geleceğin Sporcuları Yetenek Taramasıyla Belirleniyor..
- 16:21 - AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARIN’IN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI
- 10:27 - Erkılınç: Basın Ahlak şikâyetlerini raftan indirdik
- 09:10 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





31 Martta başkan adaylarından hangisi seçilirse seçilsin
15-20 yıl öncesine kadar Konya’ nın lider ilçeleri Ereğli ve Akşehir ön plana çıkardı.
Geçen zaman içinde Seydişehir öyle güzel hamleler yaptı ki, iddia ediyorum, şu anda, gerek modern şehircilik anlayışı, gerek temizliği ve gerekse yaşanabilir bir yerleşim birimi olması özellikleri ile Konya’ nın lider ilçesi Seydişehir’ dir.
Nüfus olarak çok yoğun olmasa da büyükşehir havasını yansıtır Seydişehir.
Lider konumundayız dedim ya. Lider olmak elbette kolay değil, ancak lider kalabilmek hiç de kolay değil.
Kuğulu vadisi, Seyit Harun projesi 2. Etabı, Millet Bahçesi tamamlandı. Yaşlı bakım evi hizmete girmek için gün sayıyor.
Meyve sebze kurutma tesisi ve hal hizmette.
Daha önceki yazılarımda da bahsettim, Millet bahçesi gibi projelere karşıyım. Buralara harcanan paraların daha verimli şekilde değerlendirilerek, halkımızın ekonomik yönden yaşam standardının yükseltilmesinden yanayım.
Madem Devletimiz Millet bahçeleri yapılması konusunda karar almış. Öyle ise Konya ilinin en modern Millet bahçesi neden bizde olmasın diyordum.
Şimdi iddia ediyorum, Konya’ nın hatta Ülkenin en modern Millet Bahçesi Seydişehir de yapıldı ve hizmete girdi.
Termal tesislerinde lokomotif görevi üstlenildi başarı ile sonuçlandı, eleştirilere saygı duyuyorum, Eski garaj projesi,
Bunların yanında, ilçenin kaderini baştan sona değiştirecek Antalya çevre yolunda ticari işletmeler tamamlandı, hizmete girdi.
Yapımı uzun sürdüğü için zaman zaman bende eleştirdim. Ancak bu konuda Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay’ ın hakkını teslim etmem gerekiyor.
Ne zaman karşılaşsak projeyi sordu, anında talimat verdi, bununla yetinmeyip takip etti, sonuçta İkinci etabı tamamlandı.
Ve Salı günü de Seyit Harun projesinin 2. Etabı geniş bir katılımla hizmete girdi.
Açılışa TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Milletvekili Ziya Altunyaldız, önceki dönem milletvekili Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve davetliler katıldı.
Hemen yazayım, burada park sorunu devam ediyor. Konuyu Başkan Uğur İbrahim Altay yakından takip ediyor.
Park sorunu ile ilgili projesinden bahsetti.
Zamanı gelince kendisi açıklayacağı için bu konuya değinmeyeceğim.
Eleştiriler elbette olacak, ancak kim n derse desin, “Seydişehir’in tarihi dokusunu koruyan, manevi iklimine uygun proje olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim”
Lider olmak zor, ancak lider kalmak daha da zor demiştim ya.
“31 Martta başkan adaylarından hangisi seçilirse seçilsin”, Seydişehir’ in lider kalması için çalışacağına inancımın tam olduğunun altını çizeyim.
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Haber Yazılımı: CM Bilişim