• İstanbul16 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5. TOUR OF MERSİN’DE TORKU RÜZGÂRI ESTİ
04 Mayıs 2019 Cumartesi 09:32

5. TOUR OF MERSİN’DE TORKU RÜZGÂRI ESTİ

Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu sona erdi. Torku Şekerspor’un genç sporcuları önemli bir başarı elde ederek Mersin Turunda iki etap derecesi elde etti.

 

TOUR OF MERSİN’DE GÖZLER TORKU ŞEKERSPOR’DAYDI

Türkiye’de bisiklet sporunun öncü kulüplerinden olan Torku Şekerspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turunda elde ettiği başarılarla adından söz ettirdi.

Sadettin Kızıl yönetimindeki Torku Şekerspor, turnuvaya 5 sporcu ile katıldı ve 3. Etap Tarsus - Çamlıyayla Altın Kapısında Halil Dilek birinci, Ahmet Örencik de ikinci oldu. Ayrıca Anamur - Yanışlı etabındaki Altın Kapısında ise Torku Şekerspor’dan Halil İbrahim Dilek 3. oldu.

Torku Şekerspor, Alanya Grand Prix’i ile Antalya Turuna da katıldı.

 

Önümüzdeki süreçte koşulacak olan Mezopotamya Bisiklet Turuna da yine 5 sporcu ile katılacak olan Torku Şekerspor’un Antrenörü Sadettin Kızıl yaptığı açıklamada, çok genç bir takıma sahip olduklarını ifade ederek, önümüzdeki süreçte deneyimi artan sporcularla Torku Şekerspor’un adından söz ettirecek başarılara imza atacağını ifade etti. 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’a bisiklet sporuna verdiği destek için teşekkür eden Kızıl, Torku Şekerspor’un, Türkiye’nin en köklü bisiklet kulüplerinden biri olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 2539 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim