• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
9 Eylul CHP nin kuruluş yıl dönümü mesajı
11 Eylül 2021 Cumartesi 10:37

9 Eylul CHP nin kuruluş yıl dönümü mesajı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN 98’NCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Orhan Özel, yayınladığı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 9 Eylül 1923 tarihinde kurulan partimiz; hakkın, hukukun, adaletin ve umudun adıdır” dedi. 

 “Bugün 9 Eylül, İzmir’in kurtuluşu ve partimizin kuruluşunun yıl dönümü. Umudun ve bağımsızlığın adı Cumhuriyet Halk Partisi bugün 98 yaşında. Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim var; birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” diyerek partimizin Cumhuriyetimiz için ne denli önemli olduğunu ortaya koymuştur. 

Cumhuriyet Halk Partisi; hak, hukuk ve adaletten vazgeçmeyenlerin partisidir. 

Cumhuriyet Halk Partisi bu topraklarda yalana, talana, peşkeşe boyun eğmeyenlerin partisidir. 

Cumhuriyet Halk Partisi, “aynı gemideyiz” deyip ceplerini dolduranların değil; eşit ve adil bir şekilde yaşamak isteyenlerin partisidir. 

Cumhuriyet Halk Partisi, hiçbir çocuğun gece yatağa aç girmesini istemeyecek kadar vicdan sahibi olanların partisidir. 

Cumhuriyet Halk Partisi, bu topraklarda barışı ve huzuru isteyenlerin partisidir. 

Cumhuriyet Halk Partisi, kimsenin ötekileştirilmediği ve dışlanmadığı bir ülke hayaliyle yaşamak isteyenlerin partisidir. 

Kurulduğu ilk günden beri çizgisini bozmadan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; demokratik, laik ve çağdaş bir ülkenin yılmaz savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. 

Hak, hukuk ve adalet şiarıyla, yüzünü halka dönen, gücünü milletimizden alan partimizin 98. yılını kutluyor; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, özgür, çağdaş ve laik Türkiye’yi gelecek kuşaklara taşımak için sonuna kadar mücadele edeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum” dedi. 

Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim