• İstanbul18 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ABDULKERİM ÜNER 3. PROFESYONEL LİĞ TEMSİLCİSİ MARDİN FOSFAT SPORA BAŞAKAN OLDU
07 Eylül 2020 Pazartesi 13:15

ABDULKERİM ÜNER 3. PROFESYONEL LİĞ TEMSİLCİSİ MARDİN FOSFAT SPORA BAŞAKAN OLDU

Mardin Valisi Sayın Mahmut Demirtaş ile yapılan görüşmeler sonucunda Seydişehir’imizde doğup büyüyen Abdulkerim ÜNER Mardin Fosfat Spora Başkan oldu.

 

26.03.1976 tarihinde Seydişehir'de Pınarbaşı mah. Bağarası mevkisinde doğan ÜNER, ilkokulu Vedat Kesmen, orta okulu Mahmut Esat ortaokulunda tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversiteside İnsan kaynakları bölümünü okuyarak tamamlamıştır.

2012 Yılında Cengiz Holding tarafından özelleştirme kapsamında alınan Eti Bakır Mazıdağı işletmesinde İdari ve Sosyal işler Şefi olarak çalışma hayatına başlayan ÜNER Seydişehir’de imkanlarından yaralandığı spor dünyasını çalışmış olduğu bölgede harekete geçirmiştir.

2018 yılında Mazıdağı Fosfat Spor Kulübü başkanlığı ile “İyi Birey, İyi Vatandaş ve İyi Futbolcu Yetiştirme” vizyonu doğrultusunda bölgede yetişen genç nesle spor bilinci ve ahlakını kazandırmak, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını temin ederek, sağlıklı bir toplum oluşturmak için yola çıkan ÜNER, Bunun neticesinde Mardin 2. Amatör liğinden katıldığı ilk yıl şampiyon olarak Mardin 1.Amatör Liğine çıkıp 2019 yılında Mardin 1. Amatör liğinde de şampiyonluğa ulaşarak Mardini bölgesel amatör ligde temsil etme hakkını kazanmıştır.

Dikkat çeken bu başarılı çalışmaların ardından 3.lig Mardin Fosfat Spor oluşumu esnasında ÜNVER ve arkadaşları yönetimine talip olmuş ve Mardin valiliği , Vali Sayın Mahmut Demirtaş ile yapılan görüşmeler neticesinde kulüp başkanlığına seçilerek 3. Liğ profesyonel takımlarından Mardin Fosfat Spora başkan olmuştur.

Memleketimizde doğup büyüyen Aldülkerim ÜNER’e görevinde başarılar dileriz.

Bu haber toplam 1066 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim