• İstanbul16 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK gençlik başkanı Batuhan Aydın aday adayı oldu
18 Mart 2023 Cumartesi 10:15

AK gençlik başkanı Batuhan Aydın aday adayı oldu

 

AK Parti Seydişehir Gençlik kolları başkanı Batuhan Aydın, Adile Baysal Kültür ve Sanat evinde Konya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AKP’nin gençlik kollarında görev alan 2020 yılından bu yana 3 yıldır gençlik kolları başkanlığını yürüten Batuhan Aydın, Milletvekili aday adaylığını basın toplantısı gerçekleştirerek açıkladı.

Batuhan Aydın, açıklamasında, “Bu şehrin bir evladı olarak ve bu partide yetişmiş bir teşkilat mensubu olarak bu seçimin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebepten kaynaklı aday oldum. Hem çevremize hem ülkemize birlik mesajı vermek istiyoruz. Bu seçimi de her zamanki başarıyla sonuçlandıracağız” dedi.

Aydın sözlerine, ‘’ Ülkemizi belirlenen hedeflere ulaştırmak, genç kardeşlerimizin temsilcisi olmak, ülkemizin, Konya’mızın, bölgemizin ve Seydişehir’imizin sorunlarını yakından takip edip çözüme kavuşturmak için heyecan ve gururla üstüme düşen tüm sorumlulukları partimizin belirlediği hedefler doğrultusunda yerine getirmek için gayret edeceğim. Bu vesileyle genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda kutlu davamızın İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28. dönem milletvekili aday adaylığı için ayrılıyorum. Görevi üstlendiğimiz ilk gönden beri desteğini eksik etmeyen kıymetli hayat arkadaşıma ve aileme, sonra tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz. Bu kutlu dava yolunda sizlerin desteklerinizi tüm yüreğimle bekliyor ve hepinize saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz.’’ dedi.

BATUHAN AYDIN KİMDİR?

1990 Seydişehir’de doğdu. Mahmut Esat İlkokulunu 2002 yılında bitirdi. Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulundan sonra başladığı Mahmut Esat Anadolu Lisesi'nden 2009 yılında mezun oldu.2009-2010 eğitim öğretim yılında DPÜ İİBF, İKTİSAT bölümünde okudu. 2010 yılında başladığı Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari bilimler Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu.2014-2015 yılları arasında Almanya Bremen’de denklik ve çift anadal eğitimi aldı.

2015-2016 eğitim döneminde Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimler Fakültesine girmeye hak kazandı. Proje Döngüsü, Proje İzleme değerlendirme ve raporlama, Avrupa Birliği destek mekanizmaları ve uygulamaları, Hibe ve Mali destek yönetimi, Satın Alma Usulleri, Kayıt Tutma, İhale Dosyalarının Hazırlanması ve İzleme Bilgi Sistemlerinin Kullanılması, Bölgesel Yatırım Olanakları ve Bölgesel Tanıtım-Markalaşma, Teşvik Politikaları ve Teşvik Uygulamaları, alanlarında eğitimleri bulunmaktadır.

2015 yılında Askerlik görevini tamamlayan Aydın; yine 2015 yılından itibaren aile şirketi olan Aydın Yakacak İnşaat firmasında yönetici olarak çalıştı.

Batuhan Aydın 2016’da Seydişehir Klasik Otomobilciler Kulübünde kurucu Başkanlık görevlerinde bulundu. 2017 yılında Seydişehir Türkiye Gençlik Vakfı’nda (Tügva) kurucu yönetim kurulu üyeliği ve İlçe Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Yine 2019 Yılında Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Derneği yönetiminde ve Seydişehir Judo Kulübünde yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 2020 yılı AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinde Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

2016 yılında Nedime Merve Aydın ile dünya evine giren Aydın, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Aday adaylığı tanıtım toplantısında İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti iktidarının 20 yılını değerlendirerek bu başarının yeni seçim döneminde de sürdürülebilmesi için çalışılması gerekliliğine vurgu yaptılar.

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim