• İstanbul19 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak parti aday adayı.  Ramazan Türkoğlu gazetemizi ziyaret etti.
22 Kasım 2023 Çarşamba 14:45

Ak parti aday adayı. Ramazan Türkoğlu gazetemizi ziyaret etti.

 
 
Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde AK Parti Seydişehir İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ramazan Türkoğlu, Seydişehir Postası ve Yeni Meram gazetesini ziyaret etti. 
Gazeteci Zeki Erman ve Abdullah Leblebici ile sohbet eden Türkoğlu, "Seydişehir için yeni bir başlangıç zamanı diyerek, hizmet için aday adayı olduğunu, aday yapılsam da yapılmasam da mensubu olduğum AK Parti için çalışacağım" dedi. 
 
Yıllarca AK Parti teşkilatlarında görev yaptığını söyleyen Ramazan Türkoğlu, ‘‘ AK Parti, bizim evimiz gibidir. Biz siyasete burada başladık, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderine Seydişehir’de yol arkadaşı olabilmenin haklı gururunu yaşadık. Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı ve Seydişehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerimizin ardında doğup, büyüğüm, ata toprağım Seydişehir’imizi daha iyi yerlere getirebilmenin derdi ile dertliyiz. Gençliğimizden aldığımız enerji ve kazanmış olduğumuz tecrübeler ile ilçemiz için gece gündüz demeden çalışacağız. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için, var ise etrafımızda kırgın olan bir araya getirip kırgınlıkları sona erdirmenin gayreti içerisinde olacağız’’ açıklamasında bulundu. 
Seydişehir postası gazetesi sahibi Zeki Erman, Köşe yazarı Abdullah Leblebici Türkoğluna başarılar diledi. 
 
 
Ramazan Türkoğlu kimdir
17 Haziran 1984 tarihinde Konya ili Seydişehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Seydişehir’de tamamladıktan sonra lisans eğitimini ise  Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde bitirdi. Türkoğlu, Yüksek Lisans Eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tamamladı.
AK Parti’nin kuruluş süreciyle birlikte gençlik kollarında aktif görev alan Türkoğlu, 2010 – 2014 yıları arasında AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Gençlik kollarında bulunduğu sürede ilçe, il ve Genel Merkez Gençlik Kolları delegesi olarak da görev alan Türkoğlu, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Seydişehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bir süre İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ile  Belediye Meclis üyeliği görevlerini birlikte yürüttü. Belediye Meclis üyeliği görevi süresince Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığını da yürüten Türkoğlu, bu dönem de ilçe gençlerine yönelik farklı projelerin gelişmesine katkı sağlayarak, Seydişehir Belediyesi’nin gençlere yönelik yapmış olduğu çalışmalarda aktif rol aldı.
Gençlik yıllarından itibaren birçok toplum ve kamu yararına hizmet veren sivil toplum kuruluşlarında da çalışma yürüten  Ramazan Türkoğlu, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği’nde gönüllü olarak bulunmuş aynı zamanda Seydişehir Türkiye Gençlik Vakfı’nın kurucu ekibinde  de yer almıştır.
2008 yılından itibaren Seydişehir’de inşaat ve otomotiv sektörlerinde  ticari faaliyet gösteren Türkoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.
Bu haber toplam 593 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim