• İstanbul14 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATALAY’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
09 Nisan 2024 Salı 10:30

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ATALAY’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

 

AK Parti Seydişehir ilçe başkanı Kemalettin Atalay Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Atalay yayınladığı kutlama mesajında; birlik ve beraberlik içinde paylaşmanın, sevginin ve kardeşliğin en üst seviyelerde olduğu rahmet ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif-i uğurlarken, diğer bir taraftan da dini bayramlarımızdan ilki olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.

 

Ramazan Bayramı ziyaretlerin yapıldığı, yıllardır birbirlerini görmeyen akrabaların birbirleriyle hasret giderdiği sevginin ve mutluluğun bir arada olduğu önemli bir gündür. Müslüman âlemi açısından büyük öneme sahip olan dini bayramlarımızın bizler için manevi bir değeri vardır. Bayramlar birliğe, beraberliğe ve kardeşliğimize verilen addır. Hoşgörü ortamına vesile olur ve bizi birbirimize daha çok yaklaştırır.

Bu duygu ve düşüncelerle İslam alemi ve tüm insanlık için barış huzur ve refaha vesile olması temennisiyle Seydişehirli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyorum dedi.

 

Bayramlaşma Programı;

 

Bayramın 2.günü (11.04.2024 Perşembe) saat 13:30-15:00 arası teşkilat binamızda yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir

 

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim