• İstanbul25 °C
  • Ankara29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KONURER’İN ZAFER BAYRAMI MESAJI
01 Eylül 2018 Cumartesi 10:30

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KONURER’İN ZAFER BAYRAMI MESAJI

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 30 Ağustos Zafer bayramının 96. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Konurer yayımladığı kutlama mesajında; Kahraman ecdadımızın birlik ve beraberlik örneği sergileyerek 30 Ağustos 1922 yılında düşmana karşı elde ettiği şanlı galibiyetin yıldönümünde, Türk milleti olarak atalarımızın tarihe altın harflerle yazdırdıkları büyük zaferi bir kez daha kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

30 Ağustos zaferi Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna vesile olan en büyük aşamalardan bir tanesidir. Bu zaferle birlikte Türk insanı, yürekli olduğunu ve varlığını ilelebet sürdüreceğini bir kez daha kanıtlamıştır. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla savaş meydanlarında zor şartlar altında mücadele eden atalarımız düşmana boyun eğmek yerine Türk’ün şanına yakışır bir duruş sergileyerek Türk milletinin tarihten hiçbir zaman silinemeyeceğini dünyaya bir kez daha ispat ederek büyük zaferin kazanılmasını sağlamışlardır.

Atarımızdan bizlere miras olarak bırakılan bu cennet vatana sahip çıkmak her Türk vatandaşının asli görevidir. Bu sorumluluk bilinciyle Türk milleti imkânsızlıklar içerisinde kazanılan ve atalarının kendisine miras olarak bıraktığı emanete canı pahasına da olsa her zaman sahip çıkacaktır. Demokratik, laik ve hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet var olmasını sağlayacak olan Türk milleti vatanımıza göz koyanların 15 Temmuz darbesinde olduğu gibi bugünde ve yarında dimdik karşısında durmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zaferinin 96. yıldönümünde Türk silahlı kuvvetlerimizin değerli mensuplarının, milletimizin ve Seydişehirli hemşerilerimin zafer Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, büyük zaferi Türk milletine armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum dedi.

Bu haber toplam 833 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim