• İstanbul18 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR’DEN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET
29 Eylül 2018 Cumartesi 10:35

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR’DEN SEYDİŞEHİR’E ZİYARET

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir İlçe ziyaretleri kapsamında geldiği Seydişehir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Seydişehir’e gelişinde AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir Seydişehir ziyareti kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. İlçenin sorunları hakkında İlçe Kaymakamı Erdoğan’dan bilgi alan Konya Milletvekili Özdemir Kaymakam Aydın Erdoğan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yeni hizmet binalarına taşınan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü de ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’e, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kamu kurumlarına yaptığı ziyaretinden ardından beraberinde AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte Pazar yerini ziyaret eden Özdemir hayırlı işler temennisinde bulunarak esnaflardan ve vatandaşlardan gelen istek ve talepleri dinledi.

Partisinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir AK Parti’nin sadece seçimden seçime değil, her zaman milletin yanında olan bir anlayışla siyaset yaptığını söyledi. Bizler gücünü milletten alan AK Partili milletvekilleri olarak halkımızın derdi bizim derdimizdir diyerek çalışmalarımızı o yönde yapıyor ve çözüme kavuşması noktasında elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde oluyoruz diyen Konya Milletvekili Özdemir, ekonomik yönden yapılan tüm baskılara rağmen boyun eğmeden ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Bu haber toplam 835 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim