• İstanbul13 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ SEYDİŞEHİR 71. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
13 Ekim 2018 Cumartesi 10:20

AK PARTİ SEYDİŞEHİR 71. DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığının 71. ilçe danışma meclisi toplantısı partililerin katılımıyla yapıldı.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapılan 71. İlçe Danışma Meclisi toplantısına, İl Başkan Yardımcısı ve İlçe koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer 55 mahallemizde toplantılarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Görevimiz ne olursa olsun önemli olan üzerimize yüklenen sorumluluğun bilinciyle en iyi şekilde çalışmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Siyasette insanlar bulunduğu makamın hakkını vermekle mükelleftir. AK Parti Seydişehir teşkilatı olarak biz kocaman bir aileyiz. Her zaman bir ve beraber olmak zorundayız. Önümüzde hem partimiz hem de ülkemiz açısından büyük bir öneme sahip olan mahalli idareler seçimleri var. Çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız ve çok iyi çalışacağız. Kapı kapı dolaşarak milletimizle kucaklaşacak ve onlardan destek isteyeceğiz dedi.

Seydişehir Belediye başkanı Mehmet Tutal’da 71. İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada yerelde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, seçim döneminde 40 civarında projemiz vardı. Ayrıca bunlara 28 tane daha proje daha ekledik. Yaptığımız çalışmaların birçoğunu halkımızın hizmetine sunduk. Bir kısmında çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda Seydişehir’e en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Bizler her zaman birliğimizi ve beraberliğimizi korumanın mücadelesi içerisinde olmalıyız. Birilerinin attığı iftiralara kulak asmadan hizmetlerimize devam edeceğiz dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatının 71. İlçe Danışma Meclisi toplantısı toplantıya katılan partililerin divan heyetine yönelttiği soru cevap kısmıyla son buldu.

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim