• İstanbul18 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ SEYDİŞEHİR TAŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA
25 Ağustos 2018 Cumartesi 09:08

AK PARTİ SEYDİŞEHİR TAŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Kurban Bayramının 3. Günü partililerin yoğun katılımıyla Seydişehir AK Parti binasında gerçekleştirildi. 

Bayramlaşma programına;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurucu üyeler, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. 

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milketvekili Leyla Şahin Usta bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; "Bu millete, bu dik duruşa layık olmaya çalışacağız. Aynı duruşu biz de bulunduğumuz her makam ve mevkide, her durumda ve şartta temsil edeceğiz." dedi. 

İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin kendisine büyük ve ağır bir sorumluluğu da beraberinde getirdiğini söyleyen Usta Bu sorumluluğun birlik ve beraberlikle kolaylaşacağını, ağır bir yük olmayacağını, yeni bir dönem, yeni bir başlangıç sürecinde olunduğunu söyledi. 

Yeni sistemle, çok daha hızlı, girişken ve Türkiye'nin vizyonunu, önünü açacak büyük bir hızla ilerlemek zorunda olunduğunu aktaran Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, yerel seçimlerin şu an için önlerinde hazır ve aktif olarak beklediğini, çok çalışmaları gereken bir süreçte olduklarını dile getirdi.

Usta, kurbanın önemine de değinerek, "Kurban sevgiyi, hoşgörüyü, muhabbeti paylaşmak demek. Verdiğimiz sadece kestiğimiz kurbanlardan birer hisse değil, aslında gönlümüzden birer parçadır. Sevgimizin muhabbetimizin bir parçasıdır. Türkiye'den ve Konya'dan pek çok organizasyon, yurt dışındaki mazlum coğrafyalara gidip kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Bu aslında Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bir zamanlar kendine yetemeyen bir ülkeyken şimdi kendi sınırlarını aşmış, bütün mazlum coğrafyalara elini uzatmış ve 'Türkiye geldi' diye sevinen dünya mazlum coğrafyasında kendini ispatlamış bir ülkenin temsilcileriyiz." diye konuştu.

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim