• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK PARTİ'DE SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ
16 Mart 2019 Cumartesi 10:02

AK PARTİ'DE SANDIK GÖREVLİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanlığı tarafından 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde sandık kurullarında görev alan üyelerine Sandık Kurulu Eğitim Semineri verildi.

 

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Ortagedik'in, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, belediye meclis üyesi adayları, sandıklarda görev alacak müşahitler, bina sorumluları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay: ”Seçim çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliği devam ettirmek istiyoruz. Yaptığımız çalışmaların, emeklerin, gayretlerin sonucunu sandıkta alacağız. Sandıklarda eğitimli, donanımlı üyelerimiz yer aldığı sürece Allah’ın izniyle oy kaybı yaşamadan seçimi kazanacağız. Seçim gezilerinde görüyorum ki Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal'ın hizmetleri halk tarafından takdirle karşılanıyor. Seçimlerden sonrada yine Mehmet Tutal’ı başkanları olarak görmek istiyorlar. Tabi bunda Başkanımızın gösterdiği emek var, beş yıl önce sunduğu projeleri gerçekleştirme azmi var. Başımız dik alnımız açık şekilde seçime giriyoruz. Yerel seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirir inşallah, sandıklarda da görevinizde başarılar diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Tutal ise:” Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkanlığı döneminde dünyaya örnek bir başkanlık sergiledi. Bizlere de onun yolundan gitmek suretiyle çalışmalarımızı sürdürmek düşer. Bizlerin yaptığı belediyeciliğe diğerlerinin hayalleri bile ulaşamaz. Seydişehir’imiz geçmişte bu kadar etkili ve verimli hizmetleri görmedi. Bu hizmetler halk tarafından da o kadar benimsendi ve takdir edildi ki yapılan anketlerde yüzde 65 destek var. İnşallah sandıklarda da bu rakamı görüp ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Sandık Kurulu Eğitim Semineri, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Ortagedik'in bilgilendirme ve slaytlı sunumu ile sona erdi.

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim