• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti'den Cumhur İttifakı Ziyareti
25 Ocak 2019 Cuma 10:29

Ak Parti'den Cumhur İttifakı Ziyareti

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler.

 

Parti binasında Ak Parti heyetini karşılayan MHP ilce Başkanı Eyüp Gül ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

-MHP gibi vatanının seven milliyetçi bir partiyle ittifak kurmak çok güzel-

Cumhur ittifakının ülkenin geleceği için önemli olduğunu dile getiren Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Partimizin Belediye Başkan Adayı açıklandıktan sonra ziyaretlerimize başladık. Ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir'de de Ak Parti ve MHP seçim çalışmalarını cumhur ittifakı ruhuna uygun şekilde gerçekleştirecekler. Bizde bu kapsamda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Mehmet Tutal ile birlikte MHP Seydişehir İlçe Başkanımız Eyüp Gül ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları ziyaret ettik. Yeni Kapı ruhu ile başlayan Cumhur ittifakımız 31 Mart Yerel Seçimleriyle devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi gibi ülkesini seven, vatanperver bir partiyle ittifak yapılması çok güzel. Ülkemizin bekası için atılan bu güzel adımlar hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

 

Konya'da aday tanıtım programında farklı iki partinin temsilcilerinin yer alması çok güzel bir atmosferdi diyen Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal' da sözlerine şu şekilde devam etti:

“Partimizin Konya İlçeleri Belediye Başkan Adayları tanıtım programında hem Ak Parti İl Başkanımız ve teşkilat mensupları hem de MHP İl Başkanı ve teşkilat mensuplarının yer alması güzel bir atmosfer oluşturdu. Konyamız'da Cumhur ittifakı güçlü şekilde sandığa yansıyacaktır, 31 ilçenin 5’ inde Milliyetçi Hareket Partisi cumhur ittifakı adayını çıkartacak ve oralarda da Ak Parti ve MHP bu adayları birlikte destekleyecekler. Yeni Kapı'da, 24 Haziran seçimlerinde ittifakın önemini ve güzelliğini gördük. Herşey ülkemiz için vatandaşımız için.Bu seçimde de Ak Parti ve MHP olarak birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

-İttifak ruhuyla hareket edip şehrimizin sorunlarını diyalogla çözeceğiz-

Ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül de, “Cumhur ittifakı kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve İttifak Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal’a ziyaretleri için teşekkür ederiz. Ülkemizin ateş çemberinden geçtiği şu günlerde ittifakın ruhuna uygun şekilde hareket edeceğiz. 24 Haziran'da da gönülden cumhur ittifakı ruhuna uygun şekilde hareket ettik. Siyasi hizmet yarışı içinde olmalıyız. Şehrimizin sorunlarını diyalogla çözeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin.”dedi.

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim