




AK Parti’den Haleplilere yardım
Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir Teşkilatı Suriye’den tahliye edilen Haleplilere yiyecek, giyecekten oluşan bir kamyon malzemeyi gönderdi.
AK Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Görür, Halep’te yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmamak için zulüm gören insanlara bir nebze olsun yardım edebilmek adına yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.
Görür, “ Yaşanan drama ve vahşete seyirci kalmayarak gençlik kollarımızla birlikte zulüm gören Halepli kardeşlerimize yardımcı olmak, yaşadıkları acıları ve sıkıntıları bir nebze olsun hafifletebilmek amacıyla, insanlık namına önemli gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşturduğumuz yardım kamyonunu yola çıkarıyoruz. AK Parti teşkilatı olarak geçmişte olduğu gibi bu günde tüm mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha ortaya koymanın ve insanlığın yanında olduğumuzu göstermenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz ’’dedi.

- LGS 2025 Türkiye birincisi Konya’dan çıktı! Ecrin Nisa Kaya tüm soruları doğru yaptı
- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Tutuklanan Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Karalar yalnız değildir
- MHP Seydişehir Teşkilatının Geleneksel Aşure programı Yoğun ilgi gördü...
- Seydişehir Belediyesinden İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi
- İhsan Tekin ortaokulu'na İlave 24 derslik yapılıyor...
Haber Yazılımı: CM Bilişim