• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKSEKİ’DEN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
28 Ağustos 2021 Cumartesi 13:44

AKSEKİ’DEN BAŞKAN TUTAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

 

Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, yakın zamanda Akseki-Manavgat-Gündoğmuş ilçelerini etkisi altına alan yangın dolayısıyla bölgenin yardımına koşan Seydişehir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret eden Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Manavgat’ta başlayıp Akseki ve Gündoğmuş ilçelerini de etkileyen orman yangınının olumsuzluklarından etkilenen bölge halkının yardımına ilk koşan ilçelerden birinin Seydişehir olduğunu vurgulayarak Başkan Tutal’a teşekkür etti.

 

Coğrafi konum itibariyle iki komşu ilçenin el ele vererek yardım ve dayanışmayla yaraların birlikte sarıldığını da ifade eden Başkan Özkan, böylesi bir doğal afetin bir daha yaşanmaması için mücadele edeceklerini belirtti.

 

İki komşu ilçenin sadece coğrafi konum itibariyle yakınlığının olmadığını, gönül bağlarının da bulunduğunu söyleyen Başkan Tutal, Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine tekrardan geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Birlik, beraberlik ve dayanışmayla bölgemizin ve ülkemizin başına gelen badireleri hep birlikte el ele vererek, yaraları birlikte sarmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tutal, “Manavgat’ta başlayıp Akseki ve Gündoğmuş ilçelerimizi de etkisi altına alan orman yangını, hepimizin ciğerlerini yaktı, yüreklerini sızlattı. Yangının etkilediği ilçelerimizin yardımına koşmak, hepimizin en asli görevlerinden birisidir. Bizler de Seydişehir olarak birlik ve beraberlik örneği göstererek Manavgat, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerimizin yardımına koştuk. Yangının başladığı andan itibaren 3 personel, 1 arazöz ve su tankerleriyle bölgemizin yardımına koştuk. Akabinde hemşehrilerimizin desteğiyle de iş makinesi ve yeni arazözler gönderdik. Bunun yanında ilçe genelinde STK’larımız ve Muhtarlarımız ile birlikte “Seydişehir Yanınızda” yardım kampanyası düzenleyerek ilçelerimizde bağışlanan ayni ve nakdi yardımları bölge halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yangın bölgesine gönderdik. Kampanyamız kapsamında 25 tır, ilçe sakinlerimizin organize ettiği 6 tır dolusu yardım malzememizi hem Akseki, hem Manavgat hem de Gündoğmuş ilçelerimizdeki vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bölge olarak büyük bir afet atlattık. Bu afetin yaralarını sarmak için el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmaya ve dayanışmaya devam edeceğiz. Tekrardan bölge halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah bir daha böylesi bir felaketi ülkemize yaşatmasın” dedi.

 

Ziyarette Başkan Özkan’a Akseki Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdoğan da eşlik etti.

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim