• İstanbul16 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ ndan
27 Temmuz 2020 Pazartesi 08:44

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ ndan

KRAL EKMEK VE PASTANESİ SAHİPLERİNE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ HATIRA BİLETİ

Cumartesi günü akşam Konyaspor ile karşılaşacak Alanyaspor’ un başarılı başkanı Hasan Çavuşoğu ve beraberindekileri, Seydişehir de marka olan Kral ekmek ve pastanesi sahipleri Hüseyin Kızılcadam ve Tayfun Topal Çavuşoğlu ve beraberindekilere Seydişehir de yemek ikram etti. Programa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da katıldı.

Kral ekmek ve pastanesi sahipleri Hüseyin Kızılcadam ve Tayfun Topal Alanyaspor’ un başarılı Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ nu Seydişehir de misafir etmekten onur duyduklarını belirterek, Ziraat Türkiye kupası final müsabakası için kendilerine hatıra bileti veren Başkan Çavuşoğlu na teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal da başkan Çavuşoğlu ile iyi bir dostlukları olduğunu belirterek, kendisi ve beraberindekileri, Krak ekmek Sahibi, Hüseyin Kızılcadam ve Tayfun Topal ile birlikte misafir etmekten memnun olduklarını ifade ederek gelecek sezonlarda Alanyaspor’ a başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ da Seydişehir belediye başkanı Mehmet Tutal, Kral ekmek ve pastanesi sahipleri Hüseyin Kızılcadan, Tayfun Topal ile çok iyi dostlukları bulunduğunu, Seydişehir’ den geçerken kendilerini mutlaka ziyaret ettiklerini belirterek,

Ziraat Türkiye kupası final müsabakası için kendilerine hatıra bileti hediye ettiklerini, final müsabakasını birlikte izlemekten onur duyacağını ifade ederek, Başkan Tutal, Hüseyin Kızılcadam ve Tayfun Topal’ın kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 909 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim