• İstanbul21 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALLAH DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN
18 Mayıs 2020 Pazartesi 08:50

ALLAH DEVLETİMİZ, MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

10- 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhammed Uzun, Leyla Yaşar, Sultan Meryem Şerbetçi 'yi ziyaret ederek haftalarını kutladı.

 

Her fırsatta engelli vatandaşların yanında olmaya çalışan Başkan Tutal’ın sürpriz ziyareti aileleri mutlu etti.

 

Başkan Tutal, bedensel engelli Muhammed Uzun, Leyla Yaşar ve zihinsel engelli Sultan ve Meryem Şerbetçi kardeşleri evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.

 

Ailesiyle yaşayan ve en büyük tutkusu şiir yazmak olan Muhammed Uzun'a Başkan Mehmet Tutal günü anısına Mehmet Akif Ersoy'un Safahat eserini hediye etti.

 

Başkan Tutal’ı evlerinde gören Meryem ve Sultan Şerbetçi kardeşler ise ; " başkanım bizleri siz ziyaret ettiniz. Allah sizden razı olsun" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Doğuştan engelli Leyla Yaşar'ı ziyaret eden Başkan Mehmet Tutal, Yaşar'ın babası Celil Yaşar'dan Leyla'nın sağlık sorunları ile bilgi aldı.

 

Başkan Tutal’ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Celil Yaşar "Allah hiçbir zaman sizleri başımızdan eksik etmesin. Bugün evimizi ziyaret ederek, bizleri sevindirdiniz. Biz başkanımızdan razıyız. Allah’ta kendisinden razı olsun.Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin " ifadelerini kullandı.

 

Hastalık ve sağlığın insanlar için olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, " Siz kendinizden daha zorda olan bir kardeşinizi düşünürseniz, hayatla daha barışık olursunuz. Maşallah ihtiyaçlarını kendiniz karşılıyorsunuz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Bir isteğiniz olursa bizleri her zaman arayabilirsiniz. Toplumun her bir ferdine olduğu gibi siz engelli kardeşlerimize de kapımız ve yüreğimiz her zaman açık” diye konuştu.

engellileri-ziyareti-2.jpg

Bu haber toplam 996 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim