- 08:49 - Genel Müdür Çay: Basınımıza sağlanan kamu desteği 5,2 milyar TL’ye ulaştı
- 08:45 - SEYDİŞEHİR’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 11:00 - SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NDE YOĞUN BAKIM GÜCÜ BÜYÜYOR
- 09:56 - SEYDİŞEHİR’DE TODEM HİZMET NOKTASI FAALİYETE GEÇTİ
- 09:54 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAYMAKAM GÖZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 09:51 - BAŞKAN USTAOĞLU VE MUHTARLARDAN SEYDİBEY A.Ş. TESİSLERİNE ZİYARET
- 08:48 - Seydişehir Bilgehane'de ''Yeni Dönem'' Kayıtları Başladı
- 13:21 - SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NE 16 HEKİM ATAMASI YAPILDI
- 10:15 - KONYALI BASIN MENSUPLARI ERZURUM’DA AKŞEKER’İN MİSAFİRİ OLDU
- 10:13 - MUHTARLAR, AK PARTİ SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA BULUŞTU
- 10:11 - SEYDİŞEHİR’DE ŞEHİTLER İÇİN GELENEKSEL MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 10:09 - 1955 FUTBOL TAKIMI ONURSAL BAŞKAN ABDÜLKERİM ÜNER den BAŞKAN USTAOĞLU’NA ZİYARET...
- 10:06 - BAŞKAN USTAOĞLU ZABITA PERSONELİNİN HAFTASINI KUTLADI
- 09:16 - 1955 Seydişehir Alüminyum Spor, 2026-2027 Bölgesel Amatör Lig (BAL) sezonunun açılışını yaptı
- 09:10 - Emekli Müftü Dr. Sıtkı Beydilli ikinci kitabını okuyucuyla buluşturdu
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı


Anadolu takımları büyükleri zorlayacak
Anadolu takımları arasında geçtiğimiz sezona damgasını vuran takım Konyaspor oldu. Ligi 3. Tamamlama başarısı gösteren Konya bu yıl lige istediği başlayamadı.
Bunun yanında Avrupa da favori gösterilmeyen bir takıma elenmesi de hayal kırıklığı yaşadı. Ligin ilk iki maçında galibiyet alamayan Konya 3. Maçında galibiyet ile tanıştı, biraz olsun moraller yerine geldi.
Bu sezon Anadolu’ da Antep, Adana, Antalya, Giresun, ön plana çıkarken Konya henüz bu takımlar arasında kendisine yer bulamadı.
Çok erken olmasına rağmen yukarıda isimlerini yazdığım takımlar büyük takımları zorlayacak gibi görünüyor.
ÜÇ BÜYÜKLER RAKİBİMİZ DEĞİL
Gazetemiz baskıya girdiği için Fenerbahçe maçı ile ilgili düşüncelerimi aktaramıyorum. Uzun süredir spor yazarlığı yapıyorum, birçok defa ifade ettim, Konya olarak bizim rakiplerimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş değil.
Rakiplerimiz Anadolu takımları, bahsettiğim büyük takımları yenmek elbette mutlu eder. Mücadele edilerek iyi bir oyun ortaya konularak yenilmeyi eleştirmem. Yeter ki teslim olmayalım.
Rakiplerimiz olan Anadolu takımlarına karşı, deplasmanda en azından beraberlik, evimizde ise galibiyet almak iyi sonuç.
ELEŞTİRİLERE KATILMIYORUM
Bazı sporseverler İslami oyunlar sebebi ile zemini bozulan stat ile ilgili eleştiriler yapıyor. Eleştirilere katılmıyorum.
52 ülkeden 4.200 sporcu katıldı. Böyle büyük bir organizasyonu yapmak kolay değil. Konya yüzünün akıyla çıktı.
Stat zemini tekrar yapılır, hem de daha iyisi ile, ancak Konya böyle bir organizasyona bir daha ev sahipliği yapar mı? Onu bilmem.
26 YIL SONRA İLK DEFA
26 yıl sonra ilk defa Şampiyonlar liginde yokuz. Ne kadar üzücü ve acı. Sporun diğer branşlarında başarıdan başarıya koşarken Futbol da geldiğimiz nokta bu.
Sorumluları kim, neden bu duruma düştük, ya da düşürüldük. Trabzon Kopenhag’ı yenecek Ülke puanına katkı yapacak diye oluşturulan hava işe yaramadı. “yani nenemin bıyıkları olsa dedem olurdu” teraneleri.
13 MAÇTIR
Trabzonspor bugüne kadar oynadığı 13 Avrupa maçından galibiyet ile ayrılamadı.
Sporseverlerin, “Hakemler Türk olmayınca puan alamıyorlar, hakemler yok Trabzon yok, Ligde nasıl Şampiyon oldukları ortada” yorumları artık dillerde.
Doğrusu Trabzonspor’ un, Kopenhag’ı yenip bu algıyı ortadan kaldıracağını ümit ediyordum. Trabzon maç boyunca bal yapmaz arı gibi, doğru düzgün organize bir atak yapamadan maçı tamamladı.
Kopenhag maçının bir başka önemi de Antalya maçını unutturacak bir maçtı.
Bundan böyle sporseverlerin yorumları daha da artacaktır. Başarı yoksa bu duruma katlanacaksın.
Futbolu idare edenlerin, yorumcuların, hakemlerin, bir takımı haksız destekleyen kim varsa tamamı değiştirilmeden başarının gelmesi mümkün görünmüyor.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- SEYDİŞEHİR’DE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- Genel Müdür Çay: Basınımıza sağlanan kamu desteği 5,2 milyar TL’ye ulaştı
- Seydişehir Bilgehane'de ''Yeni Dönem'' Kayıtları Başladı
- BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAYMAKAM GÖZEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NDE YOĞUN BAKIM GÜCÜ BÜYÜYOR
Haber Yazılımı: CM Bilişim




