• İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN, BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET
16 Şubat 2019 Cumartesi 13:22

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN, BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Kardelen Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, projelerini anlattılar.

 

Kardelen Anaokulu öğrencileri, Eko Okul Projesi kapsamında poşet kullanımının dünyaya verdiği zararları anlattılar. Minik öğrenciler farkındalık yaratmak adına, velileri ve öğretmenleri ile birlikte hazırlamış olduğu bez çantaları, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve belediye personeline hediye olarak dağıttılar. Belediye Başkan’ının çevreye destek vermek için bez çanta dağıttığını öğrenen minik öğrenciler çok sevindi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ‘’Bu düşünceli, becerikli çocuklarımızla geleceğimizi parlak görüyorum. Bu nazik hareketinizden dolayı, önce minik çocuklarımıza sonra siz sevgili velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim’’ diyerek ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Öğretmenler ve veliler ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini dile getirerek, Başkan Tutal’a teşekkür ettiler.

Başkan Tutal, ziyaret sonrası minik öğrencilere; hikaye kitabı, boyama kitabı ve çeşitli hediyeler vererek öğrencilerin yüzlerini güldürdü.

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim