• İstanbul10 °C
  • Ankara5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anaokulu öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi
07 Aralık 2019 Cumartesi 13:28

Anaokulu öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi

Seydişehir İlçe Emniyet müdürlüğüne bağlı trafik personeli, Leman Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulunda eğitim gören öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Alaylar 1 Mahallesindeki Leman Kadir Parıltı Anaokulundaki 3-6 yaş gurubu öğrencilere Emniyet müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yayaların uyacağı kurallar, yolcuların uyacağı kurallar, bisiklet sürücülerinin uyacağı kurallar, genel trafik kuralları, trafik güvenliği konularında görsel ve uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Emniyet müdürü Kasım Özdemir; “Özellikle Anaokulu ve ilkokul çağındaki çocuklarımıza evlerinden okula yaya olarak ve servisler ile yaptıkları geliş gidişlerde çok dikkat etmeleri konusunda sürekli uyarılarda bulunmaktayız. Onların Trafik ve kurallarına gösterdikleri ilgi ve alaka bizleri ve Polis memur arkadaşlarımızı da oldukça memnun etti.’’ Diye konuştu.

Öğrencilere, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca tarafından boyama kitabı ve çeşitli hediyelerde verildi.

trafik-egitim-1.jpeg

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim