• İstanbul23 °C
  • Ankara25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANNELERİMİZ TÜRK TOPLUMUNUN TEMELİNİ OLUŞTURUR
11 Mayıs 2020 Pazartesi 08:40

ANNELERİMİZ TÜRK TOPLUMUNUN TEMELİNİ OLUŞTURUR

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kutsal bir mertebe olan annelik makamının sadece ailenin düzenini değil, Türk toplumunun temelini ve vatanın bölünmez bütünlüğünü oluşturduğunu kaydetti.

Başkan Mehmet Tutal, fedakarlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren, her biri sevgi sembolü annelerin geleceğe yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde de büyük görevler üstlendiğini belirtti.

Anneliğin özünde sevgi ve şefkat olduğunu ifade eden Başkan Tutal, "Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın, dünya sorunlarına duyarlı, insan sevgisi ile dolu, barışı, dostluğu, kardeşliği özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak öncelikle annelerimizin sorumluluğundadır.

Şüphesiz kadınlarımız çocuk değil, toplumu doğurur. Karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin bu zor, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri muhakkaktır.

Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri de bizim için çok değerlidir.

Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Bu haber toplam 836 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim