- 11:43 - Seydişehir ve Seyyid Harun Veli’ye Vefa Ziyareti
- 11:40 - TRAFİK MASTER PLANI TOPLANTISI YAPILDI
- 11:38 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.S ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
- 11:33 - Muhammed Kemal Erdem, Seydisehir ve Seyyid Harun Veli'nin bilinmeyenlerini anlattı
- 11:27 - Seydişehir Devlet hastanesinde ücretsiz otopark oluşturuldu
- 11:24 - Seyid Harun Veli Anma programı yürüyüş ile başladı..
- 10:17 - ÇAVUŞ MAHALLESİNDE SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 10:06 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 1 MAYIS KUTLAMA MESAJI
- 10:03 - Seydişehir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü. Saha aramalarına devam ediyor...
- 10:01 - BAŞKAN ERKOYUNCU VE BAŞKAN AYDIN, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’NDE İŞÇİLERLE BULUŞTU
- 11:35 - BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVALARI BAŞLIYOR
- 11:34 - Seydişehir Belediyesinden Çiftçilere %75 Hibeli Ata Tohumundan 300 Bin Fide Desteği
- 11:25 - CHP Genel Başkanı Özel 3 Mayıs’ta Konya’da
- 16:28 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM GALİBİYET
- 08:39 - Tuba Dalar, sağlık konulu sunum gerçekleştirdi
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





Annemizin ligine devam
Spor camiasında Avrupa fatihi olarak adlandırılan Galatasaray sıradan bir takıma elenip büyük hayal kırıklığı yarattı.
Sadece adı süper olan, Avrupa’ nın büyük bir dikkatle izlediği, maçlarını izlemek için sabırla beklediği, ülkemizde oynayan futbolcuların, alacağı ücreti ikinci plana bırakarak vitrin yapmak ve değerini artırmak için sahaya çıktığı,
Diğer ülke futbolcularının da bizim süper olarak adlandırdığımız ligimizde oynamaya can attığı. Kısaca SADECE ADI SÜPER OLAN LİGİMİZE, Beşiktaş ve Alanya gibi geri döndü Galatasaray.
Avrupa dan elenen Galatasaray hafta sonu bir darbe de Kasımpaşa’ dan aldı. Hakkını teslim edeyim Kasımpaşa Rangers’ den daha kaliteli bir takım.
Bu arada Kasımpaşa’ nın attığı ilk gol nasıl iptal edildi anlamış değilim.
İşin özü Avrupa Fatihi Galatasaray annemizin ligine geri döndü. Hayırlı olsun.
MÜSRİF EVLATLAR
Ancak! Asıl sıkıntı şu. Temsilcilerimizin Avrupa macerasında elde ettikleri başarısız sonuçlar arttıkça ülke puanı sorunu da iyice büyüdü.
Süper Lig şampiyonunun, Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitme kapısı bu sezon sonunda kapanabilir.
Çok önceki yıllarda Avrupa kuplarında ülke puanına en çok katkı yapan takım Fenerbahçe oldu. Hayali şike soruşturmasından sonra Avrupa kupalarına katılan takımlarımız, Müsrif evlatlar gibi puanları harcadılar.
Avrupa kupaları eleme maçlarında aldığımız sonuçlara bakınca, biz bundan böyle ANNEMİZİN LİGİNDE oynamaya devam edip, birbirimizi yiyeceğiz demektir.
FENERBAHÇE BAŞARILI
Transfer döneminin en başarılı takımı şüphesiz Fenerbahçe. Fenerbahçe bu dönemde nerede ise iki takım kurdu. Tabi, bunun etkileri de görünmeye başlandı.
Örneğin, Futbol federasyonu başkanı Nihat Özdemir'in konuşacak hali kalmadı. Limit delinerek ligin açık ara en iyi ve en alternatifli kadrosu kuruldu.
İşin asıl önemli noktası, yapılan transferler ile rakiplerin yönetimleri sezon daha yeni başlamasına rağmen çok zor durumda kalarak, kendi camiaları tarafından eleştirilere mazur kaldı.
Bu transfer dönemindeki duruşları nedeniyle Ali Koç'a ve Emre Belözoğlu kendi taraftarları ve rakip takımlar taraftarları tarafından imrenildi, kıskanıldı, başarılı bulundu.
MİLLİLER ÜLKE SEÇİYOR
Anadolu takımlarının Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında var güçlerini sahaya yansıtıp, cansiperane mücadeleye devam ettiği gibi, bizim Milli takım oyuncuları da Fransa, Almanya gibi güçlü ülkelerle yaptığı maçlarda cansiperane oynuyor.
Kendi ayarımızda ki takımları da ciddiye almayınca, asıl puan kayıplarını bu maçlarda yaşıyoruz. Milli takım hocasının oyuncularına bunu anlatması ve sahaya yansıtması gerekiyor.
Almanya karşısında sahadan berabere ayrıldık. Maçın geneline baktığımızda fena bir oyun ortaya koymadık. Elimize geçen fırsatları değerlendirebilseydik galip de gelebilirdik.
Milli takımın oynadığı maçların geneline baktığımızda, birkaç maç kazandı diye Şenol Güneş’ i yere göğe sığdıramadık.
Bir daha yazıyorum. Şenol Güneş, bizim Milli takımın teknik direktörü olacak kapasitede değil.
KİBRİN SONU
Geçen sezon Fenerbahçe karşısında üstün olan Anadolu Efes, bu sezon sefilleri oynuyor.
Anadolu Efesi başarıdan başarıya koşturan Ergin Ataman, TV ekranlarında ve röportajlarında böbürlenerek, kibirli açıklamalar verdi.
Bu sezon ne oldu?
Fenerbahçe yeni hocası ve yeni oyuncuları ile Ergin Ataman' a iyi bir ders verdi.
İşte, aşırı kibrin sonu bu.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Seyid Harun Veli Anma programı yürüyüş ile başladı..
- Seydişehir Devlet hastanesinde ücretsiz otopark oluşturuldu
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ İLE SEBELTAŞ A.S ARASINDA SÖZLEŞME İMZALANDI
- Muhammed Kemal Erdem, Seydisehir ve Seyyid Harun Veli'nin bilinmeyenlerini anlattı
- Seydişehir ve Seyyid Harun Veli’ye Vefa Ziyareti
Haber Yazılımı: CM Bilişim