• İstanbul25 °C
  • Ankara28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARASTA ÇARŞISI 2 ETAP GİYDİRME İHALESİ YAPILACAK
28 Temmuz 2018 Cumartesi 10:46

ARASTA ÇARŞISI 2 ETAP GİYDİRME İHALESİ YAPILACAK

Seydişehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve birinci etap cephe giydirme çalışmaları devam eden Arasta Çarşısı İkinci etap ihalesi yapılacak.

 

Seyyid Harun Cami ve Çevre Kentsel Tasarım Projesi kapsamında tarihi Arasta çarşısı cephe giydirme çalışmalarını ilk etap ihalesi Seydişehir Belediyesi tarafından yapılmış çalışmalara başlanmıştı.

 

İlk etap çalışmalarının Eylül ayı sonlarında tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ilk etap giydirme çalışmalarımız

Bankalar Caddesi girişinden başlayan ve Arasta Çarşısı ve Leblebiciler Çarşısı girişinde bulunan dükkanları ile devam etmektedir. Konya Valiliğine yaptığımız başvurular ve girişimler sonucunda ikinci etap cephe giydirme çalışmamız Hanboğazı bölgesinden başlayarak yukarı Leblebiciler çarşısı bölümünde de bulunan çok kurnalı çeşmenin bulunduğu dükkanlarımızı kapsayacak.

"dedi.

 

Başkan Tutal;Seydişehir'in en eski çarşılarından olan arasta çarşımız için hazırladığımız proje Konya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı tarafından onay verilmesi ve Seydişehir Belediyemizin yaptığı ihale ile başladı. Çalışmalarımız devam ediyor.

 

Konya Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığına yaptığımız ikinci başvuru da kabul edildi. 2 .etap çalışmamızda ihalesinin yapılmasının ardından başlayacak" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim