• İstanbul11 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARASTA ÇARŞISI RESTORASYONU DEVAM
05 Şubat 2021 Cuma 11:02

ARASTA ÇARŞISI RESTORASYONU DEVAM

 

Seydişehir Belediyesi tarafından 2 etap çalışmaları tamamlanan Arasta Çarşısı 3. Etap ihale çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 3 etap ihale çalışmalarının başladığını en kısa sürede ihalenin tamamlanacağını kaydetti.

 

Başkan Tutal, Seyyid Harun Cami ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi kapsamında tarihi Arasta çarşısı cephe giydirme çalışmalarında ikinci etap çalışmalarının sona erdiğini belirtti.

Başkan Tutal; “Arasta çarşımızın 2 etap çalışmalarını tamamladık. 3 etap ihale çalışmaları için ekiplerimiz gerekli çalışlarına başladı. Elhamdülillah 3 etap çalışmalarımızın kaynağını hazırladık. Bu çalışmamızda diğer çalışmalarımızda kalan zemin, kaldırım ve kaplama çalışmalarını tamamlayıp, bankalar caddemizin belirli bir kısmında cephe giydirme çalışmalarına başlayacağız. Amacımız Seyyidharun Cami ve çevre düzenlemesi projemize uygun bir çalışma sağlamak” dedi.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından ihale hazırlıklarının başladığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ bu yıl yapacağımız 3 etap çalışmamız için yaklaşık bir maliyet ve yol haritası belirledik. Kaldırımlar ve zemin çalışmasını ön plana çıkartarak tamamlamış olduğumuz bölgelerin sokak sağlıklaştırmasını tamamlayacağız. Cephe giydirme ve sağlıklaştırma çalışmalarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Valiliğimize, Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 882 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim