• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASIM CENGİZ YAŞLI BAKIM VE REFAKATÇİ EVİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI
25 Eylül 2023 Pazartesi 08:47

ASIM CENGİZ YAŞLI BAKIM VE REFAKATÇİ EVİ DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından arsa tahsisi gerçekleştirilen, yapımı Cengiz Holding tarafından üstlenilen Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi tamamlanıyor.

 

Seydişehir Belediyesi ve Cengiz Holding işbirliğiyle temeli atılan ‘Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi Projesi’nde çalışmalarda sona gelindi.

 

Daha önce Cengiz Holding ile yapılan Protokol kapsamında yaşlı bakım merkezinin Seydişehir Belediyesine devrinin yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Akyüz ile Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evi devir protokolünü imzalayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devrini gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Anabağlar Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mülkiyeti Seydişehir Belediyesi’ne ait taşınmaz üzerine Cengiz Ailesi tarafından 4 bin 900 m² kapalı alan üzerine inşa edilen Yaşlı Bakım ve Hasta Refakatçi Evinin Seydişehir ve bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacağını kaydetti.

 

Hayata geçirilen projenin Seydişehir’e hayırlı olmasını dileyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin ve bölgemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan yaşlı bakım ve hasta refakatçi evinde çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz İbrahim Akyüz ile imzalamış olduğumuz devir protokolü ile birlikte Asım Cengiz Yaşlı Bakım ve Refakatçi evimizin devrini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza gerçekleştirdik.

 

Cengiz Holding tarafından tefrişatı ve eksiklikleri tamamlanan proje Bakanlığımızın belirleyeceği işleyiş üzerinden yürütülecek. Kısa zaman içerisinde de bu hizmetimizi de Seydişehir’imize kazandırarak ilçemizin ve bölgemizin büyük bir eksikliğini daha gidermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal, “Cengiz Ailesi başta olmak üzere hayırsever işadamımız Ekrem Cengiz ve Şaban Cengiz’e tüm Seydişehirliler adına da teşekkür ediyorum. Toplamda 10 Bin 156 m² alan üzerinde, 4 Bin 900 m²’si kapalı alan olacak şekilde 5 kat olarak planlanan Yaşlı Bakım ve Refakatçi Evimizin içerisinde 50 m²’lik 36 oda, Doktor Odaları, Sosyal aktivite alanları, Dinlenme Salonları, Kafeterya, Restoran, TV Odaları, Hobi Salonları ve bahçesi bulunacak. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim