• İstanbul18 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ayşegül Çağıl, milletvekili aday adaylığını açıkladı
18 Mart 2023 Cumartesi 10:19

Ayşegül Çağıl, milletvekili aday adaylığını açıkladı

Siyasetçi Yazar Ayşegül Çağıl, Saadet Partisi’nden Konya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Seydişehir Saadet Partisinde yapılan basın açıklamasında ilçe başkanı Harun Erkan “Ayşe Hanım’ı medeni cesaretinden dolayı kutluyorum dedi.

Özellikle bir bayanın aday adaylığını koyması Saadet Partisinin önünü açacağını kaydeden Başkan Harun Erkan, ‘’Ayşegül hanım kimsenin gösteremediği bu cesaretiyle bizlere de destek olmuş olacak. İnşallah ülkemiz Seydişehir’imiz ve Saadet Partisi için hayırlı uğurlu olur. Kendisini tebrik ediyorum. Çıktığı bu yolda inşallah sağ salim hedefine ulaşır. Hayırlı olsun’’ dedi.

Aday adayı Ayşegül Çağıl, “Amacım Saadet Partisinden ülkemizin ve Seydişehir’imizin menfaati için aday adayı oldum. Sorumluluğumun farkındayım. Bana destek veren başkanımız Harun Erkan’a teşekkür ederim. Seydişehirli halkımızın da desteklerini bekleriz” dedi.

AYŞEGÜL ÇAĞIL KİMDİR

1970 Sivas Divriği doğumlu. 2 erkek çocuğu annesi. 1986 yılından bugüne kadar Seydişehir’de yaşamını sürdürdü. Çeşitli kuruluşlarda görev aldı.

Ak Parti 27 Dönem Konya milletvekili aday adayı oldu.

Seydişehir Gündem haber sitesinde editör ve yazar olarak görevini sürdürmektedir.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim