• İstanbul22 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BABA-OĞUL EL ELE MADALYALARA UZANDILAR
20 Aralık 2019 Cuma 09:02

BABA-OĞUL EL ELE MADALYALARA UZANDILAR

13-15 Aralık 2019 tarihinde Antalya’da düzenlenen Uluslararası Muay Thai Avrupa Açık Kupasında (İnternational Muay Thai Open Cups) milli takım adına mücadele eden Seydişehir Belediye Spor Muay Thai sporcuları yine büyük başarılara imza attı. Kilolarında Avrupa’nın önemli sporcularıyla karşılaşan Seydişehirli sporcular, Turnuvayı 1 altın 3 gümüş madalyayla tamamlayarak hem ülkemiz hem Seydişehir sporu adına ses getirdiler.

Turnuvada takımımız ve turnuva adına en dikkat çeken ise 85 kg A elit büyük erkekler kategorisinde mücadele eden takım antrenörü Serkan Yıldız’ın 40 yaşında böylesine bir Avrupa mücadelesine çıkıp gümüş madalya kazanmasıydı. Daha dikkat çekeni ise aynı turnuvada mücadele eden oğlu Gürkan Uğur Yıldız’ın minik erkekler 42 kg kategorisinde Avrupa Şampiyonu olmasıydı. Yine Seydişehir Belediye Spor takımından A elit büyük erkekler kategorisinde mücadele eden Hakan Topçu +91 kg’da, Yıldız Erkelerde mücadele eden Abdurrahman Büyükpınar 42 Kg’da 2. olarak gümüş madalya kazandılar ve hocalarının izinden gittiler.

40 yaşında milli formayı giyme hakkı elde eden ve çıktığı ilk turnuvada güçlü rakipleri yenerek gümüş madalya kazanan Serkan Yıldız: ”Şampiyonlar yetiştirmek için belediyemizin desteğiyle mütevazı salonumuzda Seydişehir halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Gençlerle antrenman yaptıkça kendimde de kazanma ve mücadele azim ve gücünü hissettim. O gayretle önce ekim ayında Nevşehir’de yapılan Türkiye Şampiyonasına katılarak 3. olup milli formayı giyme hakkını elde ettim. O tarihten bu yana düzenli ve yoğun bir şekilde bu turnuvaya hazırlandım. Disiplinli ve düzenli çalışmamın karşılığını da ringde gümüş madalya alarak gösterdiğime inanıyorum. Amacım bu yaşımda inanmanın, çalışmanın, azim ve kararlılığın karşılığının alındığını insanlara göstermekti, bunu da gösterdiğim için çok gururluyum, mutluyum. Madalya kazanan kazanamayan diğer sporcularımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum” dedi. Aynı turnuvada kilosunda şampiyon olan Gürkan Uğur Yıldız ise: “40 yaşında ringe dönüp çalışan, mücadele eden bizlere örnek olan bir babayla aynı turnuvada bulunmak herkese her zaman kısmet olmaz. Onun mücadelesini kendime örnek alarak renge çıktım ve tüm rakiplerimi devirerek, ona layık bir evlat olduğumu gösterdim, çok mutluyum.” dedi: Hakan Topçu ve Abdurrahman Büyükpınar ise kendilerine destek olan herkese teşekkür ettiler.

Takım antrenörü Ahmet Dönmez: ”Her başarılı takım ve sporcunun ardında güçlü yönetimler vardır. Bundan dolayı bize gittiğimiz her turnuvada inanan, destek olan Seydişehir Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey’e Fen işleri Müdürümüz İsa Çiftçi Bey’e ve destek olan herkese en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.baba-ogul.jpg

Bu haber toplam 1161 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim