• İstanbul13 °C
  • Ankara10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAĞIMSIZ ADAY ÇAT SEYDİ MUHABBETE KONUK OLDU
23 Şubat 2019 Cumartesi 13:13

BAĞIMSIZ ADAY ÇAT SEYDİ MUHABBETE KONUK OLDU

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat Seydişehir Fm Bölge Radyosu ve sosyal Medya üzerinden yayın yapan Seydişehir Tv’den aynı anda ortaklaşa yayınlanan Seydi Muhabbet Programının canlı yayın konuğu oldu.

Gazeteci Yazar Hakkı Balcı ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam tarafından sunulan Seydi Muhabbet Programında bir ayı aşkın süredir devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçilmesi halinde Seydişehir’e kazandıracağı projelerini de ilk defa bu canlı yayın aracılığı ile kamuoyunun bilgisine sundu.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulundukları yerlerde halkın kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat bizler yine yeniden kaldığımız yerden devam diyerek ekip arkadaşlarımızla birlikte kurduğumuz gönül ittifakı doğrultusunda süratle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart’ta aziz hemşerilerimiz bize görevi tevdi ettiği taktirde yeni dönemde Seydişehir’e kazandırmayı planladığımız projelerimiz arasında 75 yataklı Huzur evi, yerel ürünlerin satışa sunulacağı kadınlar pazarı, taziye ve çok amaçlı kullanım için mahalle evleri, kırsal mahallelerimize ulaşım sorununu çözecek merkezi garaj, kırsal mahallelerin yayla yollarının kapılması, Organize sanayi bölgesini doğalgaza kavuşturarak yatırımcıların bu gölgeye olan ilgilerini artırmak, termal tesislerin artırılması için yatırımcılara destek, şehit ve gaziler birimi oluşturmak, kültür ve sanata tam destek gibi projelerimiz var dedi.

Seçim beyannamelerinde belirttikleri projelerin gerçekleştirilebilecek tarzda makul projeler olduğunu, bugüne kadar yapamayacakları hiçbir hizmeti halkın bilgisine sunmadıklarını söyleyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, çünkü biz her daim halkımızla yüz yüze bakacağız. Sırf seçimi kazanayım mantığı ile halkı kandırmaya yönelik projeleri vaad edersek gün gelir halkımız bunu hesabını bize sorar ve verdiğiniz sözleri bir tokat gibi suratınıza indirir dedi.

Canlı yayında gazetecilerin bölgenin önemli bir değeri olan Eti Alüminyum Tesislerine ve yetkilileri ile olan yakın ilişkilerine dair sorusuna cevap veren Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat belediye başkanlığım dönemimde Eti Alüminyumun sahipleri olan Cengiz ailesinden çok destek ve yardım gördüm. Bundan dolayı Mehmet Cengiz Bey’in nezdinde Cengiz ailesinin tüm fertlerine en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Muhalefet partisine mensup belediye başkanı olmama rağmen hiçbir ayrımcılık görmedim. Şuanda Şaban Cengiz kültür merkezi olarak kullanılan yer fabrikaya ait bir yerdi. Bir çift lafımızla Ekrem Cengiz Bey verdiği talimatla buranın belediyeye devredilmesini sağladı. Ayrıca buranın inşaatında da ellerinden gelen her türlü yardımı yaptılar. Beton santralimizin ve kırma taş tesislerimizin kapasitelerinin artırılması yönünde maddi anlamda çok büyük katkıda bulundular. Seydişehir’e hiçbir zaman duyarsız olmadılar. Bizlerde bu tesisin kıymetini bilmemiz lazım. Eti Alüminyum tesisleri önemli bir istihdam deposudur. Türkiye’de ki alüminyum sektörünün başkenti de Seydişehir’dir dedi.

Bu haber toplam 1146 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim