• İstanbul18 °C
  • Ankara28 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDULKADİR ÇAT SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
02 Şubat 2019 Cumartesi 15:22

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ABDULKADİR ÇAT SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Beraberinde AK Parti eski İlçe Başkanları Sadettin Kuyucak, Abdulkadir Arslan’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri Yusuf Arıcıoğlu ve Mümin Kutun ile birlikte Oto Sanayi ve Marangozlar Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret eden Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 31 Mart Mahalli idareler seçimleri için esnaflardan destek istedi.

Oto ve Marangozlar sanayi sitesi ziyaretlerinde esnaflar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Çat; ‘’Belediye başkanlığımız döneminde görev süremiz boyunca amacımız doğup büyüdüğümüz bu güzel şehre ve değerli hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Bugün geldiğimiz nokta da yapmış olduğumuz ziyaretlerde görüyorum ki hemşerilerimizin bize karşı gösterdiği yakın ilgi ve alaka gönüllerde hoş bir seda bıraktığımızın açık bir göstergesidir’’. dedi.

Kaldığımız yerden hizmete devam etmek adına halkımızdan yeni dönem için bir kez daha destek istiyoruz diyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Çat, hemşerilerimizin canı gönülden desteğini görmek bizi son derece memnun etmektedir. Bizleri büyük bir sevgi ile kucaklayan hemşerilerime bende aynı şekilde canı gönülden teşekkür ediyorum. Yürekten inanıyorum ki hemşerilerimizin teveccühü ile bu seçimi kazanacağız ve birlikte başaracağız dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Oto Sanayi ve Marangozlar Sanayi Sitesi esnafları da Bağımsız aday Abdulkadir Çat’a seçim çalışmalarında başarılar dilediler.

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim