• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BANKALAR CADDESİNDE ZEMİN DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
04 Ekim 2021 Pazartesi 15:51

BANKALAR CADDESİNDE ZEMİN DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları tamamlanan Bankalar Caddesi ve Ayakkabıcılar Çarşısında kaldırım ve zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir’in alt yapısının en eski ve sorunlu yerlerinden olan ve KOSKİ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde çevre düzenlemesi çalışmalarının başladığını belirterek bölgelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

 

Vatandaşların ve esnafların mağduriyetlerinin biran önce giderilmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiği kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Arasta çarşısı 3. Etap çalışmalarımız kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda KOSKİ tarafından gerçekleştiren altyapı çalışmaları tamamlanan Bankalar Caddemizde ekiplerimiz üst yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı ve akabinde Ayakkabıcılar Çarşımızda da çalışmalarımız başlayacak” dedi.

 

Seydişehir’in alt yapısının en sorunlu olduğu bölgelerden biri olan Arasta Çarşısı ve Bankalar Caddesinde alt yapı sorunlarının kalıcı olarak çözüldüğünü belirten Başkan Tutal, “Seydişehir’imizin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye, şehrimizin cazibesini arttıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Daha önce 1. ve 2. Etap çalışmalarını tamamladığımız Arasta Çarşısı Cephe Giydirme ve Çevre Düzenlemesi projemizin 3. Etabını geçtiğimiz aylarda başlatmıştık. 3. Etap çalışmalarımıza başlamadan önce yapmış olduğumuz incelemelerde bu bölgemizin alt yapısının çökmek üzere olduğunu tespit ettik. KOSKİ ile görüşmelerimiz neticesinde bu bölgemizin alt yapısını hızlı bir şekilde yenilemek için çalışmalarımızı başlattık ve tamamladık. Bugün itibariyle KOSKİ tarafından alt yapısı tamamlanan sokaklarda üst yapı çalışmalarımıza başladık. Bankalar Caddemiz ile Ayakkabıcılar çarşımızda başlattığımız üst yapı çalışmalarımız kapsamında parke, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyoruz. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız ve bu bölgemizin alt yapı ve üst yapı sorunu kalmayacak. Esnaflarımıza ve hemşehrilerimize çalışmalarımız notasında bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz ” dedi.

Bu haber toplam 961 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim