- 09:54 - Şeydisehir Belediyesi Şehir Lokantası Açıldı
- 11:33 - SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI
- 09:16 - Seydişehir 1915 Spor Kulübü Resmi Açılışla Faaliyete Başladı
- 09:14 - Karadağ Devlet Ormanı ve Pınarbaşı Akarsuyu Tehlikede
- 09:11 - Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret
- 09:08 - Niloya ve Arkadaşları Konya’ya Geliyor
- 09:07 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
- 09:05 - İlçemiz Suğla Tarım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi
- 08:56 - AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARIN’IN ZAFER BAYRAMI MESAJI
- 08:52 - Konya Büyükşehir’den Seydişehir’de Spor Şenliği
- 09:06 - SEYDİŞEHİR ŞEHİR LOKANTASINDA 3 ÇEŞİT YEMEK FİYATI BELLİ OLDU
- 13:57 - GÖKÇEHÜYÜK BARAJINDA ÇEVRE TEMİZLİĞİ
- 10:47 - Türkiye İş Bankası'nın 101. Yılı Seydişehir'de Atatürk Anıtına Çelenk Sunularak Kutlandı
- 14:31 - The Barber Lounge Seydişehir'de Hizmete Açıldı
- 14:19 - Kızılca Mahallesi’nde Birlik ve Beraberlik Günü Düzenleniyor...
01 Eylül 2025 Pazartesi
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





BASINDAN SEÇMELER
11 Mart 2019 Pazartesi 08:47
Geçen hafta Seydişehir Belediyespor Futbol takımının süper amatör kümeye yükselmesi dolayısıyla yüzler gülüyor diye yazmıştık. Takımımız şampiyonluk kupasını aldı. Şehit Muharrem Samur Stadında oynayacağı maç öncesi kupasını Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Yönetim Kurulu üyeleri kupayı verdiler. Yönetici Şenol Tatlıcı ve antrenörümüz Lütfi Acır kupayı kaldırmanın sevincini beraber yaşadılar.
Önümüzdeki yılki muhtemel rakiplerimizden Ereğlispor takımı liderliği bir türlü bırakmıyor. Sahasında Selçukspor ile karşılaşan ve Ereğli Atatürk Stadında oynanan ve yoğun ilgi gösterilen maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. Bu sonuçla Ereğlispor liderliğini de sürdürdü. Gölyazı Belediyespor Yeni Doğan Hisarın liglerden çekilmesi dolayısıyla hükmen galip gelerek ikinci sırada yer aldı.
Konya Amatör Süper kulüpleri Federasyonu (ASKF) bu hafta sonu başlayacak Konya ikinci Amatör küme de yer alacak takımlara malzeme yardımı yaptı. Malzeme yardımı halen devam ediyor. Geçen yıl elli kulübe malzeme yardımı yapılmıştır.
Bu arada Konya ikinci Amatör Kümedede grupların kuraları çekildi. Maçlar Hafta sonu başlayacak. Yirmi takımın yer alacağı ligde A ve B Grupları yedişer takımdan oluşurken C grup maçlarında 6 takım yer alacak. Gruplarında birinci olacak takımla önümüzdeki yıl Konya birinci Amatör kümede oynayacak.
Futbol takımımız süper kümeye yükselirken ne yazıkki aynı isimle voleybol takımımız bu yıl işler iyi gitmiyor. Geçenlerde takımın Koordinatörü Kudret Ekinci ile ayak üstü de olsa bir sohbet gerçekleştirdik. Takımımızın bu yıl maalesef iyi olmadığını bundan sonraki üç dört maçı galibiyetle kapatmazsak kümede kalmanın zor olduğunu belirttiler. Bir zamanların fırtına voleybol takımımıza bu yıl neler oldu bilmiyorum. İncesu köyünden başlayıp İstanbul yollarına kadar uzanmıştık. Beşiktaş gibi takımlarla hem İstanbul’da hem şehrimizde unutulmaz maçlar oynamıştık. Ne yapalım dünyanın sonu değil bu her güçlü takımın başına geliyor. Nasıl düşersek öylece çıkmasını da biliriz.
Bu yazı toplam 986 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Şeydisehir Belediyesi Şehir Lokantası Açıldı
- AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARIN’IN ZAFER BAYRAMI MESAJI
- BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
- Seydişehir 1915 Spor Kulübü Resmi Açılışla Faaliyete Başladı
- SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim